Comuna Piatra Șoimului este condusă de 24 de ani (6 mandate) de un primar PSD, pe nume Nicorescu Neculai. După aproape un sfert de secol cât a stat Nicorescu în fruntea primăriei, nicăieri în comună nu este apă potabilă și nici canalizare, iar locul pare să fi devenit un fel de împărăție a ilegalităților, fără ca vreo autoritate să se sinchisească câtuși de puțin, deși sesizările către instituții de anchetă, au curs gârlă în ultimii ani.

Un exemplu în acest sens, a fost surpins chiar ieri, 28 mai, de o echipă tvmneamt.ro, care realiza un reportaj despre ”mărețe realizări” din ultimul sfert de secol, ale administrației PSD din Piatra Șoimului.

Viceprimarul comunei, Stănică Ilie (PSD), încărca ilegal piatră într-o camionetă, cu buldoexcavatorul primăriei, de la baza unui munte, zonă protejată. Edilul a spus cât se poate de senin, că nu-i trebuie nicio autorizație pentru extragerea agregatelor minerale din acel loc. Piatra a fost dusă apoi pe un capăt de uliță, unde în lipsă de asfalt, votanții sunt păcăliți cu ”pietriș electoral”, extras ilegal, chiar de către omul din conducerea primăriei. Scena poate fi văzută în reportajul video de mai jos, realizat de tvmneamt.ro la Piatra Șoimului. În urma acestor imagini, ar trebui ca instituțiile abilitate, cum ar fi Garda de Mediu, să se autosesizeze.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.