Primaria Piatra Neamt va plati in urmatorii 3 ani, peste 2 milioane de euro pentru maturat, spalat, stropit si intretinerea cailor publice.

In sedinta de CL extraordinara de astazi (5 noiembrie) primarul Carabelea pune pe masa consilierilor local, propunerea de aprobare a ”Contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activitatii «Maturat, spalat, stropit si intretinerea cailor publice»”, incheiat cu Salubritas SA, firma din subordinea primariei.

Conform clauzelor din contract, acesta va fi valabil pentru urmatorii 3 ani, perioada in care Salubritas ar urma sa incaseze pentru serviciile prestate, aproape 11.000.0000 de lei cu tot cu TVA, adica aproximativ 2,3 milioane de euro. Valoare contractului ar putea fi majorata pe parcurs daca tarifele vor ajustate de operatorul de salubrizare, dar nu mai devreme de un an.

In schimbul banilor, Salubritas trebuie sa presteze activitati de maturat, spalat, stropit si intretinerea cailor publice. Asta inseamna maturat manual, maturat mecanizat, intretinerea curateniei, curatat manual rigole, spălat carosabil, stropit carosabil, golit cosuri deseuri stradale, colectarea si transportul desurilor la depozit.

Lista tarifelor practicate de Salubritas, pentru serviciile prevazute in contractul cu primaria:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.