Gheorghe Stefan (Pinalti) nu mai vrea in inchisoare si isi doreste sa ajunga acasa. El ar putea fi eliberat de judecatori. Potrivit unor surse judiciare, sansele lui de eliberare sunt destul de mari. In luna septembrie a cerut contopirea celor doua pedepse (una executata partial si una in curs de executare) din dosarele Microsoft si Strong Montaj si eliberarea conditionata pe criterii care tin de varsta, buna purtare, etc. Cererea a fost judecata in luna septembrie, iar judecatorii au ramas in pronuntare si in mod destul de ciudat, nu au mai dat verdictul nici pana acum, dupa aproape 2 luni. Sursele TvmNeamt spun ca Pinalti indeplineste intocmai conditiile pentru un raspuns favorabil din partea judecatorilor privind contopirea pedepselor si ulterior eliberarea lui conditionata, asa ca nu ar fi deloc exclus ca in cateva zile sau saptamani, Pinalti sa fie liber.

El mai are insa o a treia condamnare care a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti si care este in curs de judecata. Este vorba despre o sentinta data la Tribunalul Bucuresti la inceputul anului 2018, de peste 8 ani  de inchisoare in dosarul Posta. Si in acest caz Pinalti ar scapa basma curata daca interceptarile din dosar vor fi declarate ilegale printr-o lege sau OUG pe care PSD le are in plan, privind anularea efectelor celebrelor protocoale din justitie.

Reamintim ca pe 16 octombrie, la primul termen din procesul privind contestarea sentintei din dosarul Posta, Pinalti a inmanat judecatorilor un denunt care da frisoane multor politicieni si fosti apropiati ai fostului edil.

Emoții mari pentru mulți politicieni din Neamț. Pinalti, denunț în instanță

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.