Razboiul cu tarifelor la parcarile Parking din Piatra- Neamt, s-a transformat intr-un veritabil meci de ping pong. Acum serveste PNL, iar PSD e la primire. PNL-istii au anuntat intr-un comunicat de presa ca au convocat sedinta extroardinara de CL, pentru vineri, in care acum vin ei cu propunerea de scadere a tarifelor, furand startul, dupa ce PSD a anuntat ca le va scadea cu 60%. Sa vedem cum vor trimite PSD-stii mingea, dupa ce va ajunge in terenul lor, daca nu se va opri in fileu.

Comunicat de presa PNL Piatra- Neamt:

Așa cum a promis, grupul consilierilor PNL Piatra Neamț a depus astăzi (luni 5 decembrie 2016), documentul prin care convoacă ședința extraordinară a Consiliului Local pentru vineri 9 decembrie 2016. Ședința are un singur proiect pe ordinea de zi, reducerea prețului parcărilor de reședință cu 60%, pentru ca populația orașului Piatra Neamț să poată plăti cât mai puțin.

I-am așteptat pe consilierii PSD, până astăzi, să vină cu un proiect în acest sens, așa cum s-au lăudat, dar ne-am convins că nu sunt de cuvânt. De la bun început am știut că PSD doar face jocuri politice și lansează promisiuni populiste, nefiind interesat de scăderea prețului parcărilor. De aceea, noi am venit cu propunerea de scădere cu 60% a prețului parcărilor de reședință și îi așteptăm pe cei din PSD să susțină și în fapt acest proiect, așa cum au făcut-o la nivel declarativ.

Grupul de consilieri PNL din CL Piatra Neamț

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.