Senatoarea PSD de Neamt, Emilia Arcan este primul parlamentar care a cedat presiunilor de tip interlop de la varful judetului, in planul de suprimare a presei care nu linge clanta de la biroul inculpatului Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt si al PSD Neamt. De la cabinetul senatoarei, s-a cerut tvmneamt sa se elimine de pe site caseta publicitara cu programul de audiente al parlamentarului nemtean, intrucat contractul urmeaza sa expire si nu se mai doreste prelungirea lui. Cererea confirma informatiile publicate de tvmneamt in urma cu 2 zile (Vezi AICI- PLAN ODIOS ȘI PENAL LA VÂRFUL JUDEȚULUI NEAMȚ, PENTRU SUPRIMAREA PRESEI INDEPENDENTE)  conform carora, la varful judetului Neamt s-a pus la punct un plan de eliminare a 4 publicatii din Piatra- Neamt, prin sufocare financiara, plan la intocmirea caruia a participat si un jurnalist de casa al PSD. Presiuni in acest sens au fost facute si urmeaza sa se mai faca la toti parlamentarii PSD, dar si la primari, sefi de institutii si oameni de afaceri. Emilia Arcan este primul parlamentar care a cedat presiunilor. Daca taierea surselor de finantare a publicatiilor vizate nu da rezultatele scontate, micii teroristi politici au in vedere sa incerce sa inchida firmele pe care acestea functioneaza, prin trimiterea de controale cu dedicatie de la institutii cu atributii in acest sens (ANAF, Politie, ITM, s.a.). Daca nici asta nu le iese, nu ar fi deloc o surpriza sa auzim si de jurnalisti agresati fizic in scop de razbunare sau pentru a li se inchide gura.

Dupa cum spuneam si in articolul precedent pe acest subiect, gangsterii politici se cam joaca cu focul, pentru ca astfel de fapte sunt de natura penala si se pedepseste tot penal, chiar si tentativa.

Potrivit unor informatii din surse apropiate senatoarei Arcan, acesteia i s-a spus direct sa intrerupa colaborarea cu cele 4 publicatii, dar i s-a sugerat si printr-un jurnalist trompeta sa ia aceasta decizie. Presiunile au fost enorme si au venit din cel putin doua directii. Aceleasi surse precizeaza ca la un moment dat, Emiliei Arcan i s-a adus aminte ca s-ar putea sa fie inculpata intr-un dosar de incompatibilitate, iar o apropiere de publicatiile ostile lui Arsene, nu i-ar face deloc bine.

Emilia Arcan nu a putut fi contactata pentru a-si sustine un punct de vedere, avand telefonul inchis sau fara semnal, dar daca doreste sa aduca precizari pe marginea informatiilor destul de grave avand in vedere ca vorbim despre un parlamentar al României, o poate face la adresa de mail tvmpiatraneamt@gmail.com

Dupa cum se poate lesne observa, judetul Neamt trece prin cea mai neagra perioada din existenta sa de dupa 1989. Practicile staliniste si cu puternice accente interlope nu au fost uitate, ba mai rau, sunt reinventate si readaptate.

Tvmneamt nu se va lasa intimidat de caricaturile exaltate ale lui Stalin si ne vom pastra in continuare obiectivitatea si verticalitatea. Presa libera a trecut prin incercari si mai grele de-a lungul timpului, insa a supravietuit. Cei care au incercat sa o suprime au devenit niste amintiri triste.

P.S. In maximum o saptamana, tvmneamt va publica dezvaluiri explozive cu privire la fapte asemanatoare celor amintite mai sus, dar mult mai grave, dezvaluiri care vor zgudui din temelii scena politica.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Sunt terminați. Madam Arcan nu are nicio valoare, e o aprozareasa penibila ajunsa acolo laolalta cu celelalte gunoaie. Dupa aclcule riguroase, in octombrie pică Dragnea (puscarie), in noiembrie sau decembrie intra Arsene (puscarie), apoi Munteanu (tot puscarie)… Un pic de rabdare. Nu cedati, profesiunea de ziarist este una nobila. Nu o terfeliti.
    ADMIN: Multumim pentru sustinere! In mod sigur nu vom ceda. Luptam pana la capat. Judetul Neamt a fost confiscat si asa ceva nu se accepta. Nu suntem chiar toti cozi de topor.

  2. SENATOAREA ZAMBETELOR CE DAU BINE SI A CUVINTELOR DIN AFARA REALITATILOR – O OPORTUNISTĂ CU GURA MARE CE LINGE CE VINE DE SUS DE LA SEFI – O PANARAMA

  3. In general, femeile avide dupa putere, sunt in stare de orice compromisuri , numai sa-si pastreze scaunul. Si aici avem destule exemple , si in Judetul Neamt, dar mai ales la Bucuresti, unde un intreg “cartel” ne face de rusine zi de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.