Desi toate partidele parlamentare si-au desemnat candidatii pentru alegerile prezidentiale si sunt deja in precampanie electorala, PMP inca mai are un pic de lucru la acest capitol, cu toate ca partidul este pregatit pentru alegeri, dupa cum a declarat astazi intr-o conferinta de presa, Bogdan Gavrilescu, presedintele PMP Neamt. ”PMP deocamdata nu a facut public candidatul, dar vom avea un candidat propriu. Se face un sondaj prin care sunt testati vreo 10 candidati. Vom alege solutia cea mai buna pentru PMP si pentru Romania. Nu ne grabim sa anuntam acest candidat, pentru ca e mai bine sa pregatim un om si sa avem un om care sa ne reprezinte Romania si care bine-nteles, sa-l inlocuiasca pe Traian Basescu. Aceasta va fi prima campanie dusa de PMP fara tractorul Traian Basescu, varf de lance”, a declarat Bogdan Gavrilescu.

El a mai completat, spunand ca PMP va avea un targhet ridicat la aceste alegeri si ca prezenta la vot va fi una foarte mare.

Proaspat revenit pe scena politica si destul de confuz in declaratii dupa un concediu fortat de 1 an si 4 luni, Laurentiu Dulama nu a fost de acord cu seful lui de partid in ceea ce priveste declaratiile despre Traian Basescu. Dulama a precizat ca din contra, Basescu va fi tot varf de lance asa cum a fost si la alegerile europarlamentare. Totodata, a lasat sa se inteleaga ca stie cine va fi candidatul PMP la presedintie, demonantand astfel spusele lui Gavrilescu, cu sondajul de opinie.

Ionut CORFU (sursa video: Turn TV)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.