Se incinge lupta pentru sefia PMP Piatra- Neamt, partid care in judetul Neamt pare trecut in lumea celor drepti de mai bine de aproape un an, desi are viceprimar la Piatra- Neamt, consilieri locali in municipiul resedinta de judet si doi consilieri judeteni.

Intr-o sedinta care a avut loc ieri (17 octombrie) in cadrul organizatiei din Piatra- Neamt a PMP, si-a anuntat candidatura la sefie si fostul consilier local PMP, Marius Ghinet, sustin surse din partid, semn ca la Neamt, PMP inca mai respira. Conducerea organizatiei este aigurata interimar de Cristian Sauciuc, directorul Salubritas, cel care ar vrea sa ramana in continuare pe functie dupa ce se vor organiza alegeri. Anuntarea candidaturii lui Marius Ghinet a luat prin surprindere pe cei care-l vedeau pe Sauciuc unic aspirant la functie si evident, castigator, dat totodata, a fost primita cu speranta că macar organizatia municipala se va trezi din adormirea care a cuprins partidul in tot judetul.

Sauciuc a preluat functia (interimar) in urma demisiei lui Laurentiu Dulama, ulterior ajuns consilierul personal al directorului Salubritas, banuindu-se ca la mijloc a fost vorba de un troc, dupa ce Dulama a fost scos din CJ Neamt si a pierdut si functia de vicepresedinte al institutiei, ramanand fara un loc de munca. Cum singura carte pe care putea sa o joace era cea de presedinte al PMP Piatra- Neamt, gurile rele spun ca a dat-o la schimb cu functia de consilier personal al lui Sauciuc la Salubritas, de unde incaseaza lunar aproximativ 4.000 de lei.

Deocamdata nu se cunoaste data la care ar putea avea loc alegeri pentru functia respectiva, viceprimarul Bogdan Gavrilescu (presedinte PMP Neamt) refuzand sa raspunda la telefon. Nici Marius Ghinet nu a putut fi contactat.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.