PMP-istii nemteni se joaca de-a majoritatea. In conferinta de presa de astazi, presedintele interimar PMP Neamt, viceprimarul Gavrilescu a declarat ca nu a existat nicio intelegere cu PNL in privinta colaborarii dintre consilierii locali ai celor doua partide, care formeaza o majoritate in Consiliul Local Piatra- Neamt si ca ei (PMP) voteaza dupa cum dicteaza interesul cetatenilor, pentru ca asa s-a stabilit in forurile de conducere ale organizatiei, unde intai se analizeaza proiectele de hotarare apoi se decide cum se voteaza.

Cum normal ar fi ca acelasi lucru sa se intample si la Consiliul Judetean, cand a fost chestionat asupra acestui aspect, Gavrilescu a scapat porumbelul si a spus ca si acolo, daca este nevoie, PMP va vota alaturi de PNL, apoi dandu-si seama ca e cam groasa a inceput sa dea din colt in colt.

A fost nevoie sa intervina Laurentiu Dulama care a precizat ca spre deosebire de Consiliul Local, la Consiliul Judetean exista o intelegere cu PSD, deci se va merge in continuare asa.

Prin urmare, cei de la PMP nu stiu nici ei cine, cum si cu cine voteaza decat daca eventual li se da directiva de la centru, iar chestia cu interesul cetatenilor ar fi putut fi spusa la o serbare de sfarsit de clasa zero, nu la o conferinta de presa in fata jurnalistilor.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.