Laurentiu Dulama, presedintele PMP Neamt si vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt, a declarat ca filiala pe care o conduce, sustine neconditionat proiectul de construire a noi crese si de reabilitare a celor existente, inclusiv in judetul Neamt.

Este vorba despre un proiect pe care parlamentarii PMP il vor initia imediat dupa vacanta parlamentara si care prevede alocarea de resurse bugetare de la guvern, pentru construirea de crese noi si pentru reabilitarea si aducerea la standarde moderne a celor deja existente.

PMP Neamt sustine neconditionat proiectul initiat de parlamentarii nostri. El prevede construirea de noi crese si modernizarea creselor deja construite, pentru ca ar putea fi una dintre putinele metode prin care s-ar stimula cresterea natalitatii. Am constatat ca exista cupluri care nu fac urmasi pentru ca nu sunt locuri unde sa-si lase copiii pentru timp mai lung, si daca ar avea un copil, unul dintre parinti ar fi nevoit sa renunte la serviciu, pentru a avea grija de cel mic. De aceea, credem ca daca s-ar pune la punct niste noi crese cu conditii moderne, natalitatea ar creste.

Daca proiectul se concretizeaza, pentru inceput, in judetul Neamt ar urma sa fie construita cate o cresa in Piatra- Neamt, Roman, Targu- Neamt si Bicaz.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.