Vicepresedintele CJ Neamt, Laurentiu Dulama a declarat intr-o conferinta de presa astazi, la sediul PMP Neamt ca a depus un proiect de hotarare pentru sedinta CJ Neamt din luna martie in care cere consilierilor judeteni sa voteze o declaratie de sustinere simbolica a unirii Romaniei cu Republica Moldova. Dulama a spus ca are promis deja sprijinul consilierilor PNL si crede ca declaratia va fi votata in unanimitate.

Dupa cum se stie, PMP este singurul partid care si-a asumat cu prioritate acest priect si vrem ca in toate consiliile judetene si locale din tara sa se voteze o declaratie simbolica desigur, de sustinere a unirii cu Republica Moldova. In Moldova s-a votat deja in 106 localitati in acest sens.

Am depus pe 12 martie un proiect de hotarare privind declaratia de sustinere a unirii si speram sa fie introdus pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Judetean din luna martie. Acest lucru inseamna un act de curaj pentru fratii nostri din Moldova si este un proiect obligatoriu pentru anul Centenarului. Daca va fi votat, documentul simbolic va fi trimis presedintelui, Parlamentului si Guvernului”, a declarat Dulama.

Declaratiile complete pe acest subiect, de la minutul 3 (sursa VIDEO: TurnTV)

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.