PMP anunta ca nu va vota in sedinta de CL Piatra Neamt de astazi, Proiectele de Hotarare initiate de primarul Andrei Carabelea, prin care se intentioneaza infiintarea a 50 de noi posturi in primarie si contractarea unui imprumut de 16 milioane de lei. ”Astăzi 27.05.2021, în ședința Consiliului Local Piatra Neamț sunt propuse două proiecte inițiate de primarul Andrei Carabelea care vizează înființarea a peste 50 de noi posturi în cadrul Primăriei Piatra Neamț precum și îndatorarea orașului prin  contractarea unui împrumut în valoare de 16 milioane lei pe o perioadă de 10 ani.

Apreciem că nu se justifică mărirea numărului de angajați în cadrul Primăriei mun. Piatra Neamț în condițiile în care bugetul local nu poate susține noi cheltuieli suplimentare. Totodată, nu se justifică îndatorarea si a cetățenilor municipiului Piatra Neamț, prin contractarea unui nou împrumut mai ales în contextul în care vechile datorii nu au fost înca achitate si nu exista o perspectivă de dezvoltare economică a orașului din partea actualei administratii.

În consecință consilierii PMP vor vota împotriva acestor proiecte care vor afecta negativ funcționarea orașului și care sunt un exemplu de nepricepere si  lipsa de soluții viabile pentru buna funcționare și dezvoltarea orasului din partea actualei conduceri a primariei pietrene”, transmite PMP Neamt intr-un comunicat de presa.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.