PMP Neamt a anuntat ieri prin vocea viceprimarului Bogdan Gavrilescu (candidat la primaria Piatra Neamt), ca are candidat la Consiliul Judetean Neamt. Candidatul este directorul Salubritas SA, Cristian Sauciuc, despre ale carui ”performante” la conducerea societatii primariei, vom mai discuta. Sauciuc si Gavrilescu au explicat ieri intr-o conferinta de presa ca detin cheia succesului pentru judetul Neamt si s-au lansat in povesti de campanie despre dezvoltare si autostrazi, despre cum trebuie administrati banii judetului pe fiecare comuna in parte si despre alte proiecte comico-fanteziste, asa cum doar niste urmasi ai lui Basescu ar putea sa o faca.

Ce au uitat insa popularii care vand mere verzi alegatorilor, este un mega-pasaj in centrul orasului Piatra Neamt (unde Gavrilescu este viceprimar de 4 ani), prin care la ora la care vorbim, ar fi trebuit sa se circule deja, dupa cum spuneau ei in 2018. In visele băsiștilor din Piatra Neamt care acum ar vrea sa conduca tot judetul, partea de deasupra pasajului, ar fi trebuit sa arate acum ca in poza de mai jos (captura de pe o simulare video facuta de PMP).

Proiectul (PMP a avut atatea proiecte in cei 4 ani de cand conduce orasul Piatra Neamt, incat le-am pierdut sirul si nu le mai stie nimeni numarul) suna cam asa: ”Se va reamenaja centrului orasului, prin construirea unui pasaj rutier subteran intre Hotelul Ceahlau si Teatru Tineretului. Astfel, se va extinde parcul central cu aproximativ 4.000 de metri patrati, urmand ca deasupra pasajului sa fie amenajat un loc de promenada unde va fi complet interzis traficul rutier. In pasaj vor amenajate cel putin 200 de locuri de parcare, dublu fata de cate sunt disponibile in prezent. Odata cu darea in folosinta a pasajului, se va fluidiza si traficul rutier in zona respectiva. Proiectul este acum in faza de studii de fezabilitate si dezbatere publica. Costurile totate se vor ridica la aproximativ 4 milioane de euro, bani din fonduri europene, si se preconizeaza ca in maximum doi ani, proiectul sa fie finalizat”, declara in 2018 viceprimarul Bogdan Gavrilescu, seful partidului care merge acum in alegerile locale sub sloganul ”Un PMP de 10 plus”, dar care in realitate e de 4 minus, fiind repetent la materia administratie locala.

Iata cum spuneau PMP-istii in 2018 ca va arata centrul orasului Piatra Neamt in 2020, anul in care ar vrea sa conduca inca 4 ani nu numai primaria Piatra Neamt, ci si Consiliul Judetean Neamt:

Simulare VIDEO- Cum va arăta pasajul rutier din centrul orașului Piatra- Neamț

Simulare VIDEO- Cum va arăta pasajul rutier din centrul orașului Piatra- Neamț. Citeste mai multe detalii AICI https://tvmneamt.ro/simulare-video-cum-va-arata-pasajul-rutier-din-centrul-orasului-piatra-neamt/

Publicată de TVMneamţ.ro pe Miercuri, 14 noiembrie 2018

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. MANGLITORII ASTIA DIN PARTIDUL CHIORULUI TURNATOR NUMAI TAMPENII DEBITEAZA SI MINT ELECTORATUL IN SPERANTA CA MAI POT FURA BANI PUBLICI INCA 4 ANI!! UITATI VA IN OGLINDA BAI LOLEK SI BOLEK AI POLITICII LOCALE

  2. Asta apare pe site-ul primariei la CV-ul lui Bogdan Gavrilescu:

    curriculum vitae (format .pdf) ,

    adica nema

    Daca proiectul pe care-l promoveaza e facut de un arhitect, atunci e si mai grav. Cind masinile respective vor sta in ambuteiaj din cauza giratoriului atunci toti vor inhala gaze in acel pasaj, sa-i spunem deci Pasajul Auschwitz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.