Laurentiu Dulama, presedintele PMP Neamt si candidat la Camera Deputatilor nu renunta la proiectul PMP, privind reducerea numarului parlamentarilor la 300.

Acest proiect a fost initiat de presedintele PMP, Traian Basescu, pe vremea cand era presedintele Romaniei si a fost votat prin referendum, de 7,7 milioane de romani in anul 2009, adica aproape 80% din cei prezenti atunci la vot.

Pe langa unire si mafia lemnului, acesta este unul dintre principalele noastre proiecte pe care le vom supune spre aprobare in viitorul Parlament. PMP lupta pentru Romania si daca 7,7 milioane de romani au spus la referendum ca vor Parlament cu maximum 300 de membri, atunci asa vom face, chiar daca PNL, PSD si ALDE se opun. Reducerea numarului parlamentarilor este un subiect care deranjeaza, dar noi nu vom da inapoi si vom merge pana la capat, cu orice pret”, a declarat Laurentiu Dulama.

In luna aprilie a acestui an, proiectul de lege al PMP, in concordanta cu rezultatul referendumului din 2009, a fost respins de Senat, parlamentarii PSD, PNL, ALDE, UNPR si UDMR, votand contra.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.