Candidatul PSD Neamt pentru Senatul Romaniei, Emilia Arcan a afirmat astazi in conferinta de presa de la sediul PSD Neamt, ca PNL este PDL de altadata.

Declaratia a fost facuta in contextul prezentarii activitatii din precampania electorala in Piatra- Neamt: ”In Piatra- Neamt ne confruntam cu mai multe probleme, inclusiv cea a bazinului electoral, pentru ca aici a predominat foarte multi ani culoarea portocalie si a celorlalte formatiuni politice adiacente unui grup care a persistat ani de zile, grup pe care-l cunoastem cu totii, adica PNL-ul de astazi, care este PDL de altadata. Rolul nostru este foarte important. Trebuie sa aducem la cunostinta tuturor cetatenilor cine este PNL-ul de astazi, pentru ca ei sunt cei care se bat cu pumnul in piept ca vor binele cetatenilor. Ei insulta inteligenta oamenilor, crezand ca-i pot pacali.

O remarca pe acest subiect a facut si Ioan Munteanu, prezent alaturi de Emilia Arcan la conferinta de presa. El a spus ca in PNL lucrurile nu stau deloc bine si ca PNL-istii adevarati se indreapta spre ALDE.

Emilia Arcan a tinut sa aminteasca si faptul ca pana la ora asta, PSD este singurul partid care s-a prezentat in fata electoratului cu un program clar de guvernare, conceput conform realitatilor din Romania, program care are ca scop si readucerea acasa a romanilor plecati in strainatate si care va fi pus in practica imediat ce PSD va prelua guvernarea.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.