Principala forta din Neamt care ar putea tine cat de cat in echilibru balanta politica, asa cum este si normal intr-o democratie, a ajuns ciuca batailor.

Ieri, in presa locala era relatat un episod petrecut in sedinta de Consiliu Judetean (vezi aici!), in care presedintele Ionel Arsene a facut glume pe seama consilierilor judeteni PNL si i-a persiflat.

Observam ca in ultimul timp PNL incaseaza mai mult decat poate duce, desi tot incearca sa se prezinte ca nu stiu ce forta politica.

Ceea ce ni se pare si mai grav, este faptul ca PNL-istii iau de fiecare data pozitia ghiocelului si nu reactioneaza public absolut deloc. Dar si mai ingrijorator este ca presedintele PNL Neamt, Mugur Cozmanciuc este ca si inexistent cand vine vorba de apararea colegilor sai.

Dupa alegerile locale, Cozmanciuc pare ca i-a abandonat complet pe PNL-isti, cel putin in spatiul public ocupandu-se doar de imaginea proprie.

Atat de laudatul presedinte PNL Neamt care spunea zilele trecute ca e dependent de telefonul mobil, iata ca acum nu a reusit sa-si scoata telefonul din buzunar sa vada articolele de presa despre consilierii judeteni PNL si sa ia atitudine macar pe facebook.

In contextul in care PSD pe consolideaza pe zi ce trece cu masuri tot mai pe placul populatiei, PNL pare ca si-a pierdut busola cel putin la Neamt si in afara de racolari de parlamentari de pe la alte partide nu prea mai misca nimic, nici macar conferinte de presa nu fac.

Sa fie aceasta lipsa de reactie un semn de resemnare in fata cresterii constante a PSD? Sau cineva il sfatuieste prost pe liderul PNL Neamt, cu intentia de a-i submina autoritatea si dupa alegeri sa-l conteste.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.