Cele mai importante organizatii locale ale PNL Neamt au decis sa-l sustina pe Ludovic Orban pentru preluarea functiei de presedinte PNL, la congresul de de sambata, 17 iunie, se arata intr-un comunicat de presa PNL Neamt:

”Sâmbătă, 17 iunie, are loc la București congresul PNL, în urma căruia vă fi ales președintele partidului. Cele mai importante organizații locale din Neamț, printre care Organizația Municipală Piatra Neamț și Organizația Municipală Roman îl vor susține pe Ludovic Orban la șefia partidului.

Organizaţia municipală PNL Piatra-Neamţ a votat în unanimitate pentru susţinerea lui Ludovic Orban la președenția PNL și asta pentru că soluțiile propuse de acesta de reformarea partidului sunt cele care pot aduce PNL-ul pe locul pe care îl merită: cel mai puternic partid din România. PNL are nevoie de un lider experimentat și ancorat în realitate, de un om politic care să militeze pentru valorile liberale și care, nu în ultimul rând, să susțină aleșii locali și proiectele propuse de aceștia,” a declarat Dragoș Chitic, primarul Municipiului Piatra Neamț.

Organizaţia municipală PNL Roman îl susține pe Ludovic Orban la președenția Partidului Național Liberal. Am luat această decizie împreună cu colegii mei pentru că este momentul în care Partidul Național Liberal trebuie să se restructureze și are nevoie de forța și de energia lui Ludovic Orban. Mi-am depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte pe administrație, ordine publică, siguranța cetățeanului, fonduri europene și dezvoltare regională, pentru că Neamțul merită să fie reprezentat în conducerea națională a partidului și am încredere că voi fi susținut de colegii din Consiliul Național de Coordonare,” a declarat Laurențiu Leoreanu, deputat PNL

Împreună cu colegii mei, consilierii locali PNL din CL Roman vom vota Ludovic Orban , președinte PNL.  Alegerile parțiale de duminica trecută ne-au demonstrat că nemțenii au încredere în Partidul Național Liberal, de aceea este datoria noastră să alegem un lider puternic și experimentat,” a declarat Lucian Micu, primarul Municipiului Roman.

Proiectele cuprinse în moțiunea PNL- “Partidul Național Liberal – Forța Dreptei”, precum și obiectivele propuse de Ludovic Orban sunt doar câteva dintre argumentele pentru care acesta se bucură de o reală susținere.

Sâmbătă, 17 iunie voi vota Ludovic Orban pentru președenția Partidului Național Liberal. Strategia abordată de PNL în ultima perioadă nu a fost una câștigătoare, iar dovadă stau rezultatele obținute la alegerile parlamentare. Este adevărat că în Neamț am obținut rezultate bune la alegerile locale de anul trecut precum și la alegerile parțiale de anul acesta, dar întotdeauna este loc de mai bine. Trebuie să învățăm din greșelile trecutului și să ne alegem lideri puternici și cu capacitate de a lucra în echipă care să transforme PNL-ul în principala forță politică din România, a declarat Eugen Țapu-Nazare, senator PNL

Vineri, 9 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean al PNL s-a luat decizia ca județul Neamț să susțină la Congres ambele moțiuni și cea a lui Ludovic Orban și cea a lui Cristian Bușoi, aproape la egalitate de voturi. Alegerea presedintelui PNL va fi însă făcută la Congresul PNL din 17 iunie , votul urmând să fie dat și de cei 110 delegaţi nemțeni.”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.