PNL Neamt anunta intr-un comunicat de presa ca cere demisia sefului Inspectoratului Scolar Neamt, Viorel Stan, pentru ca in conferinta de presa de astazi de la PSD Neamt acesta ar fi fost anuntat ca fiind candidat la alegerile parlamentare, pe listele PSD.

Deputatul Ioan Munteanu a mentionat intr-adevar numele lui Stan, insa nu a fost prezentat niciun document oficial din care sa reiasa clar ca Viorel Stan ar figura ca pretendent la functia de parlamentar, urmand ca abia peste o saptamana sa se anunte oficial daca el va fi sau nu pe o asemenea lista.

Comunicat de presa PNL Neamt:

”Conducerea PSD Neamț a anunțat vineri, 14 octombrie, într-o conferință de presă că domnul Viorel Stan, care este în prezent Inspector Școlar General, va fi pe lista partidului pentru alegerile legislative.

Opțiunea de a urma sau nu o carieră politică îi aparține fiecărei persoane, în parte, însă dacă acea persoană conduce Inspectoratul Școlar Județean și tocmai anunță că a intrat în cursa pentru un scaun în Parlament e cazul să își dea demisia sau să fie demisă. Domnul Viorel Stan trebuie să aleagă clar ce vrea: candidat pe listele PSD sau inspector școlar general, care se implică cu tot profesionalismul în procesul de depolitizare, recent început în forță de Guvernul Cioloș!?!

PNL Neamț cere demisia lui Viorel Stan din fruntea ISJ pentru a nu plana suspiciuni sau să fie constatate nereguli cu privire la organizarea concursului pentru directorii instituțiilor de învățământ.

Domnul Viorel Stan ar trebui să înțeleagă că nu poți cere votul oamenilor, dacă ai refuzat să dai un exemplu de corectitudine, mai ales viitoarelor generați, de care aveți grijă. Nu este moral ca să fiți membru de partid și să pretindeți că veți organiza corect un concurs prin care se încearcă depolitizarea. De aceea, PNL Neamț cere ca Viorel Stan să facă un pas în spate la ISJ Neamț, dacă a decis să fie pe listele PSD Neamț pentru alegerile parlamentare.

PNL Neamț va susține în continuare procesul demarat de Ministerul Educației de a face școala mai bună pentru copiii noștri și de a-i reda statutul în comunitate.”

Departamentul de comunicare PNL Neamț

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. ..domnul stan tot politic a venit la Inspectorat, din Roman, impreuna cu alti inspectori din aceeasi zona si tot politic va pleca…A mai fost un prefect, impuber” din roman, lansat de penele si care a facut numai tampenii…Eu cred ca PSD-ul vrea nume noi (doctori, cu diplome pe bune, cine stie) care sa fie lansati pt alegeri..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.