Comunicat de presa PNL Neamt: Continuă bătaia de joc a PSD Neamț la adresa celor afectați de prăbușirea podului din zona Luțca

Consilierii județeni ai PNL Neamț nu vor participa la ședința de Consiliu Județean, convocată de președintele instituției, Ionel Arsene, în același regim on-line.

Înțelegem în acest fel să protestăm deschis față de refuzul constant al lui lui Ionel Arsene și al PSD Neamț de a introduce pe ordinea de zi două proiecte inițiate de PNL Neamț, proiecte care ar normaliza situația din zona Luțca, unde circa 20.000 de oameni suferă în continuare din cauza prăbușirii podului, acum mai bine de patru luni.

Prin cele două proiecte, PNL Neamț a solicitat alocarea de fonduri pentru realizarea unui studiu de fezabilitate necesar construcției unui nou pod, construcție finanțată de Guvernul României, dar și pentru amenajarea, de către Ministerul Apărării, a unui pod temporar.

Ne exprimăm indignarea și îngrijorarea față de modul în care PSD Neamț înțelege să trateze probleme grave ale județului Neamț. Este de neînțeles această atitudine sfidătoare la adresa celor 20.000 de oameni din zona Luțca, în condițiile în care există suficiente fonduri la Consiliul Județean Neamț, fonduri pe care PSD refuză să le aloce pentru rezolvarea unei situații cu adevărat dramatice și preferă să le direcționeze pentru porți de intrare în județ ori pentru birouri somptuoase, la prețuri astronomice.

Le solicităm domnilor Daniel Harpa și lui Ionel Arsene, binomul din fruntea PSD Neamț, să dea dovadă de responsabilitate maximă și să nu mai închidă ochii la calvarul prin care trec cei afectați de prăbușirea podului, cu atât mai mult cu cât Consiliul Județean este principalul vinovat de dezastru.

Dacă nu este convins pe deplin de această dramă, Daniel Harpa, președintele PSD Neamț, poate să lase festivitățile publice de la Târgu Neamț și să se deplaseze în zona Luțca pentru a vedea cu ochii lui ce se întâmplă acolo. Desigur, dacă știe unde se află Luțca și dacă primește bilet de voie de la Ionel Arsene. (Grupul consilierilor județeni ai PNL Neamț)

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.