PNL Neamț consideră că rezultatul votului din ședința pentru alegerea vicepreședinților CJ Neamt, demonstreaza ca oamenii lui Arsene nu urmaresc decat sinecuri si ca interesul cetateanului nu conteaza deloc. Cei doi vicepresedinti alesi astazi (Madalina Ciubotaru si Dragos Chitic), au ajuns in functii dupa o serie intreaga de tradari, care nu au nimic de a face nici cu interesul public, nici cu disciplina de partid si nici macar cu vreo doctrina. ”Astăzi în Consiliul Județean Neamț s-a văzut cât de apreciați sunt trădătorii și că interesul cetățenilor nu contează deloc. Nu contează să ai principii, verticalitate, cel puțin nu în județul Neamț! Este cunoscut că cei care au trădat o dată, vor mai trăda!

Păcat de votul cetățenilor, pentru că s-a dovedit din nou că nu l-au meritat, pentru că l-au folosit doar pentru propriile interese! Votul de astăzi ne arată că toți oamenii ”președintelui Arsene” sunt disperați după sinecuri și vor ține proiectele județului blocate, ceea ce, din păcate, va întârzia procesul de modernizare.

Însă vrem să le mulțumim partenerilor onești din coaliție, care au votat astăzi pentru interesul județului Neamț. Le mulțumim colegilor consilieri care au votat pentru propunerea PNL: Florin Hopșa vicepreședinte. Condamnăm acest mod de a face administrație publică și îi asigurăm pe nemțeni că în ciuda acestor metode murdare și ipocrite de a face politică, consilierii județeni liberali vor lucra în continuare în interesul oamenilor și pentru bunăstarea acestora”, se arata in comunicatul semnat de Grupul consilierilor judeteni PNL.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.