PNL Neamt: Feriți-vă de lupul deghizat în straie de mielușel, Ionel Arsene!

„O curcă securistă și urâtă cu spume… „, „Leprelor, vă ofticați?” ,”Am convingerea că acești derbedei… „, „…toți oligofrenii mă acuzau…”, ” O să-l trosnesc de nu se vede…”, „Acestei javre securiste… „, „Îi recomand cartea «Suge-o, Ramona!»”.

Probabil că ar fi trebuit o atenționare de genul celor pe care le regăsim la începutul filmelor: „Atenție! Acest program conține limbaj licențios și nu este recomandat minorilor”. Aceste exprimări n-ar trebui repetate, autorul lor n-ar trebui promovat, pentru orice personaj de pe scena publică un astfel de limbaj ar trebui să-i aducă excluderea și uitarea. Însă, din păcate, suntem nevoiți să repetăm aceste cuvinte. De ce? Pentru că autorul lor este promovat pe toate gardurile. Pentru că emițătorul n-a fost dat uitării și exclus din viața publică. Pentru că numele celui care a înșirat toate aceste jigniri nu este nimeni altul decât vremelnicul președinte al Consiliului Județean Neamț, totodată din nou candidat pentru aceeași funcție, Ionel Arsene. Da, ați citit bine. Omul care ne conduce județul, care ar trebui să reprezinte un reper de bun simț și morală, cel care ar trebui să fie un exemplu pentru cei din jur, nu-i nimic altceva decât un dicționar ambulant de expresii jignitoare.

Cu părere de rău o spun: cred că nemțenii s-au obișnuit în ultimii ani cu modul descalificant de a vorbi și de a se comporta a lui Ionel Arsene. Dar asta nu înseamnă că îl și tolerează. Dovadă stă faptul că PSD a suferit înfrângeri usturătoare în Neamț la alegerile europarlamentare și prezidențiale. Nemțenii nu uită, dar știu să-și folosească cu cap ștampila de vot.

Însă, cu toată obișnuința față de comportamentul suburban al baronului Arsene, a fost ceva la candidatul PSD pentru Consiliul Județean Neamț care a frapat în această campanie electorală: fățărnicia. Arsene a săpat și și-a pus caschetă de muncitor, a urcat pe munte (în costum și pantofi), a mângâiat pe creștet copii, a pupat icoane și s-a pozat din toate pozițiile când a făcut-o, s-a filmat în spitale curate (nu cel județean Neamț pe care îl conduce; acela e sub orice critică), a salutat militarii, a felicitat pompierii, a mângâiat caii, și-a pus mâna pe inima la imn și alte câte și mai câte. Arsene a jucat rol după rol. A stat cum l-au așezat consilierii, a scris frumos pe Facebook (de fapt a postat textele scrise de alții; el când vorbește liber doar jignește și o face în dezacorduri verbale), a făcut tot ce trebuie pentru a câștiga voturi. De asemenea, Ionel Arsene este un mincinos și un trădător! Se laudă că a salvat Cheile Bicazului, deși cât a fost președinte al Consiliului Județean nu a ridicat un deget să câștige acest proces. Nu el este cel care a luptat pentru patrimoniul județului Neamț.

Ai putea crede ușor că Ionel Arsene are dublă personalitate. Însă lucrurile sunt mai simple de atât: Ionel Arsene nu-i nimic altceva decât lupul în straie de mielușel. Peste blugii și cămășile de sute de euro lupul Arsene și-a tras blana de oaie într-un camuflaj aproape perfect. Umblă printre oameni ca lupul în blană de oaie care dă târcoale stânii, în speranța că va trece neobservat și va reuși să aibă parte de pradă. Dorința lui fiind ca nemțenii să-i cadă pradă și să-l mai aleagă încă o dată în fruntea Consiliului Județean.

Cred cu toată tăria că nemțenii nu-i vor cădea pradă lupului Arsene. Dar dacă mai sunt unii care încă nu și-au dat seama că Arsene e lupul îmbrăcat în straie de mielușel, e și de datoria mea să trag un semnal de alarmă privind acest mod duplicitar de a fi. Jignirile nu pot face casă bună cu credința. Mângâierile pe creștet ale copiilor nu pot fi făcute cu sinceritate de un același care face combinații sulfuroase pe milioane de euro, furând de la gura copiilor nemțeni.

În consecință, alegerile de pe 27 septembrie pentru președinția Consiliului Județean sunt și o luptă pentru aducerea respectului și a bunului simț în fruntea județului Neamț. Așa cum sunt și despre deconspirarea lupului care se prezintă în straie de mielușel. Putem, prin votul nostru, să-i arătăm drumul de ieșire lupului Arsene, scăpând astfel, odată pentru totdeauna, de un comportament suburban, de jigniri,  de dispreț.

Duminică, fiți înțelepți și alegeți în fruntea județului un om diametral opus lui Ionel Arsene. Alegeți un om cumpătat, cu respect pentru fiecare om, un creștin așa cum zice la carte, nu unul de fațadă.

Duminică, pe 27 septembrie, să-l alegeți în fruntea județului nostru pe Mugur Cozmanciuc, candidatul PNL pentru Președinția Consiliului Județean.

tvmneamt.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.