”Ionel  Arsene, Daniel Harpa, Adrian Niță, să vă fie rușine!”, transmite PNL Neamt intr-un comunicat de presa semnat de George Lazăr, Eugen Țapu-Nazare si Laurențiu Leoreanu.

Comunicat de presa PNL Neamt: Bugetul Consiliului Județean nu este bugetul vostru, nu este bugetul PSD. Este al tuturor locuitorilor din județul Neamț, pe care voi, răzbunători și imaturi, îl împărțiți după apartenența primarilor. Da, nu toți primarii din județul Neamț sunt PSD, pentru că oamenii și-au dat seama ce fel de oameni sunteți și au ales și primari PNL, USR, Pro România.

Prin modul în care ați împărțit cei 28.550.000 de lei, reprezentând cota de 6% rămasă în fondul Consiliului Județean, demonstrați răutate. Ați introdus proiectul pe ordinea de zi noaptea ca hoții, exact ca Liviu Dragnea, mentorul vostru politic, eșuat la periferia scenei politice, așa cum și voi veți ajunge.

În aroganța voastră, nu țineți cont de nicio realitate. În localitățile conduse de primari PSD locuiesc 216.067 de oameni, ceea ce reprezintă 38,65% din populația județului Neamț. Aici, ați alocat 24.200.000 de lei, 84,76% din întreaga sumă. La polul opus, primările din opoziție au primit 4.350.000 de lei, 15,24% din suma totală, deși acestea însumează 342.980 de locuitori, 61,35% din totalul populației.

V-ați așezat la masă și ați decis ca proaspătul baronaș de Târgu Neamț, marioneta care conduce PSD Neamț, să primească 1.000.000 de lei, de zece ori mai mult decât Roman, de cinci ori mai mult decât Piatra Neamț. Până și comuna Valea Ursului a primit mai mulți bani decât cele două municipii. Cum veți mai avea curajul să mergeți în Roznov, Bicaz Chei, Alexandru cel Bun, Crăcăoani, Ștefan cel Mare, Timișești, unde ați alocat 0 lei. Sau în celelalte primării care au primit sume derizorii, de 50.000 de lei. De ce? Pentru că primarii nu sunt ai voștri și nu stau cu căciula-n mână pe la birourile voastre, nu vă execută ordinele, nu se fac părtași la toate potlogăriile voastre.

În esență, sunteți răi și răzbunători. Vă credeți vătafi, stăpâni pe banii publici, nu vă interesează dezvoltarea județului Neamț. Ieșiți în evidență doar cu scandaluri, minciuni, dezastre și condamnări.

Ionel Arsene, Daniel Harpa, Adrian Niță, să vă fie rușine!

George Lazăr, președinte PNL Neamț

Eugen Țapu-Nazare, senator PNL Neamț

Laurențiu Leoreanu, deputat Neamț

 

I.C. (sursa foto- PNL Neamt)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pai stai ca n am inteles…pai nu PNL e cu PSD la stupul cu miere?
    Pai nu impreuna impartiti bugetul dupa bunul plac?
    Miroase tare puturos a ipocriziemai penele partid neistoric!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.