PNL Neamt, mesaj înainte de vot: Nu-ți irosi votul! Votezi PNL, scapi de PSD!

Comunicat PNL Neamt: De PSD se scapă greu. Partidul acesta are un fel perfid de a se infiltra în toate cercurile puterii, încât chiar și dacă au pierdut alegerile – tot dai de pesediști peste tot. O fi o moștenire mai veche… Poate din cauza asta ni se pare că nici după 30 de ani nu am scăpat, definitiv, de comuniști. Însă 27 septembrie este o zi specială. Alegerile locale reprezintă șansa de a lovi PSD acolo unde-l doare mai tare: la firul ierbii, în toate județele pe care le-au căpușat, acolo unde știrile despre ei sunt mai puține, însă răul făcut de ei e și mai mare.

Alegerile locale vin după un an 2019 în care societatea românească și-a luat revanșa pentru 3 ani plini de minciuni, de ură și de război împotriva justiției. PSD a câștigat alegerile în 2016 mințind, promițând un program de guvernare ce s-a dovedit a fi doar iluzii împachetate într-o mare fantasmă electorală. Așa am intrat cu toții în zodia Dragnea&PSD. O perioadă în care hoții dădeau legi pentru ei din Parlament sau de la Guvern. O perioadă în care erai hăituit dacă spuneai adevărul. O perioadă în care am fost pe marginea prăpastiei, cât pe ce să fim scoși din Uniunea Europeană de mână lui Dragnea și cât pe ce să ajungem în zona gri a regimurilor mafiote, acolo unde îi place lui. Dar cu tot sistemul de opresiune pus în practică, și la Neamț de către Arsene ca și peste tot prin țară, ziua revanșei a venit. Românii au stopat PSD-ul lui Dragnea, al lui Arsene, al lui Oprișan la alegerile europarlamentare. Au urmat alegerile prezidențiale, iar premierul-marionetă a lui Dragnea a pierdut alegerile în fața președintelui Klaus Iohannis. Să le propui românilor un candidat ca Viorică Dăncilă e o jignire, dar PSD a făcut-o fără jenă.

Localele de duminică trebuie să ducă pe plan local ce am început în anul 2019: eliberarea de PSD! Arsene & Co. au avut pierderi însemnate la Neamț la europarlamentare și prezidențiale. De la înălțimea celor 53% de la alegerile parlamentare din 2016, PSD Neamț a căzut la 29% la alegerile europarlamentare din 2019. Iar prezidențialele le-au pierdut cu aproape 30% diferență. Semn că suntem mulți cei care vrem să scăpăm de PSD în Neamț. E timpul ca pe 27 septembrie să ne transformăm dorința în realitate și să avem o administrație locală liberă de PSD!

Dar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să fim raționali. Lupta cu PSD nu-i ușoară pentru că, prin controlul avut asupra Parlamentului, au făcut legile de așa natură încât să fie din ce în ce mai greu să scăpăm de ei. Ursul nu pleacă ușor de la borcanul cu miere. Nu vom avea alegeri locale în două tururi, așa cum ne-am dorit, așa că trebuie să acționăm pe 27 septembrie ca într-un veritabil tur 2.

Oricine vrea să scape de PSD trebuie să voteze duminică competitorul cu cele mai mari șanse de a bate PSD! În Neamț, acesta este Partidul Național Liberal.

Oricine vrea să scape de Ionel Arsene din funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț trebuie să voteze duminică candidatul cu cele mai mari șanse de a-l bate pe Arsene! Iar acesta este Mugur Cozmanciuc. Duminică, dragi nemțeni votați PNL, votați săgeata pe toate cele 4 buletine de vot!

Suntem în fața unei decizii pentru care singura soluție este votul util. De ce util? Pentru că dacă ne dorim să scăpăm de Arsene și de PSD, atunci orice vot dat altui partid sau altui candidat care nu are șanse de a învinge PSD este un vot pierdut pentru dorința și obiectivul nostru. Să fim înțelepți și să scăpăm Neamțul din ghearele roșii ale PSD-ului.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.