PNL Neamț: Pentru unii, norocul e pus cu mâna: finul preşedintelui PSD Neamț, uns şef la SPCRPCIV (Permise și Înmatriculări)!

Comunicat de presă- PNL Neamț: Încă o angajare marca PSD Neamț, unde singura recomandare de care ai nevoie pentru a conduce o instituție este să fii rudă cu președintele, domnul Vasilică Harpa.

Domnul Harpa duce mai departe cu hărnicie politica nepotismelor și a lipsei de respect față de nemțeni. Moștenirea de tristă amintire pe care condamnatul penal Ionel Arsene a lăsat-o în urmă continuă prin sfidarea cetățenilor care nu au avut norocul să îi fie prieteni de suflet sau rude șefului PSD.

După ce luna trecută, nou-numitul director al APASERV, prietenul apropiat al domnului Harpa, Vlad Angheluță, și-a dublat salariul, câștigând suma astronomică de 7000 de euro, la care cei mai mulți nemțeni nici nu visează, iată că a venit și rândul finului lui Vasilică Harpa să ocupe o funcție de conducere, foarte bine remunerată.

Marius Cârjă, finul de cununie al președintelui PSD, Vasilică Harpa, a fost pus de acesta la conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț. Ce îl recomandă pe domnul Cârjă pentru postul pe care îl va ocupa? Care au fost criteriile pe baza cărora a fost selectat pentru o astfel de responsabilitate? Calitatea de a-i fi apropiat lui Vasilică Harpa este singura recomandare de care are nevoie, se pare, pentru a se relaxa într-un fotoliu călduț, cu un salariu care să-l satisfacă financiar pentru multă vreme de acum încolo.

Nașul și finul au bătut palma, fără vreun resentiment față de nemțenii care muncesc pe merit și care nu au norocul nici de relațiile politice ale lui Vasilică Harpa, nici de sumele uriașe pe care apropiații acestuia le primesc din posturi pentru care nu dețin nicio calificare.

În județul Neamț este un real ghinion să nu fii parte din anturajul domnului Harpa. Dacă nu ești apropiat sau obedient față de acesta, șansele să obții, prin muncă și competență, o funcție importantă, sunt apropae de zero, câtă vreme sforile se trag de la conducerea PSD. Nemțenii care nu au reușit să fie relevanți pentru domnul Harpa nu au acces la aceleași oportunități de care beneficiază cercul apropiat al acestuia.

Din păcate, incompetența, lipsa de interes și de responsabilitate a acestor domni și a PSD Neamț, transformă instituțiile pe care le conduc în niște mașinării de stors bani, nefuncționale și păguboase, cum s-a întâmplat și în cazul companiei APASERV.

Domnule Harpa, nemțenii văd ceea ce faceți. Văd diprețul pe care îl arătați față de ei, iar angajările pe sume enorme a protejaților dumneavoastră vor fi taxate la vot! Cât timp credeți că vom închide ochii în fața acestor nedreptăți, pe care le comiteți fără nicio jenă sau respect față de oamenii din județul Neamț?

Cu ce sunt mai prejos oamenii cinstiți, care muncesc de o viață, de acoliții dumneavoastră, domnule Harpa, care, în afară de a vă ține hangul la chermeze și a asculta cu smerenie predicile de partid, nu au altă realizare decât că vă sunt apropiați și loiali?

Cât de mult ne veți mai sfida, domnule președinte PSD, cât de mult îi veți mai nedreptăți pe nemțeni?

E bine să vă știți oamenii în funcții înalte, pe bani mulți, pentru care nu ridică un deget, în timp ce nemțenii muncesc cât e ziua de lungă pentru un salariu minim?

Aceasta este politica PSD. Faptele vorbesc de la sine. Domnului Harpa nu îi pasă de nemțeni, are proprii oameni de care să se îngrijească. Nepotismele și ipocrizia sunt la mare cinste în partidul condus de acesta. O politică a disprețului, a lipsei de bun simț și a favoritismului politic, asta livrează PSD Neamț și domnul președinte Vasilică Harpa. Sunteți o rușine pentru acest județ și pentru toți nemțenii de care vă bateți joc prin tot ceea ce faceți. Dreptatea se va face la vot, însă banii luați, funcțiile ocupate, dezastrul din instuții vor rămâne. Cine va plăti, domnule Harpa?- Echipa de Comunicare PNL Neamț

I.C. (sursa foto- PNL)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.