PSD a votat pentru creșterea prețului apei cu 22,7% și scumpirea serviciilor de canalizare cu 16, 6% în Târgu Neamț! Primarul din Târgul Neamț, liderul PSD Neamț, Vasilică Harpa, îi scoate buni de plată pe târgnemțeni pentru salariul de 7000 de euro al directorului APASERV!

Comunicat de presă- PNL Neamț: În ședința Consiliului Local din Târgu Neamț de ieri, primarul orașului, domnul Vasilică Harpa, care este și președintele PSD Neamț, a votat, alături de colegii pesediști, creșterea prețului apei curente și a serviciilor de canalizare din oraș, în condițiile în care și târgnemțenii, la fel ca și restul locuitorilor din județul Neamț plătesc printre cele mai mari costuri la apă curentă din întreaga țară.

Partidul Național Liberal, prin consilierii locali din Târgu Neamț, s-a opus cu fermitate acestei propuneri umilitoare și revoltăroare față de târgnemțeni și, în ciuda votului unanim din partea PSD, propunerea nu a trecut la vot.

Este regretabil, domnule Harpa, să veniți în fața oamenilor care v-au acordat încrederea și să le cereți și mai mulți bani, știind că serviciile de apă pe care le girați prin compania falimentară APASERV sunt execrabile! Cum este posibil, domnule Harpa, domnilor pesediști, să faceți o astfel de propunere cunoscând foarte bine, din interior, situația companiei de apă, care are 70% pierderi pe rețea și datorii de milioane de euro?

Domnule Vasilică Harpa, probabil se întreabă și nemțenii, când i-ați dat postul de director al APASERV prietenului dumneavoastră apropiat, Vlad Angheluță, și acesta și-a dublat salariul, ajungând să câștige 7000 de euro pe lună, mai bine decât președintele României, nu v-ați gândit din ce bani va plăti o companie falimentară acest salariu exorbitant? Sau planul a fost de la bun început să vă lăfăiți pe banii nemțenilor, cărora ați vrut să le măriți costurile și așa mari, pentru niște servicii aproape inexistente?

Oare ați uitat că anul trecut, domnilor pesediști, colegii dumneavoastră de partid, care conduc structurile administrative ale APASERV, AGA și CA, au închis ochii la ratarea proiectului de finanțare de 370 de milioane de euro, fonduri europene care erau destinate modernizării și reabilitării rețelei de apă în 42 de localități din județ?

Cât de mult îi puteți sfida pe nemțeni, cât de departe mergeți cu bătaia de joc și lipsa de bun simț? Domnule Vlad Angheluță, vă simțiți bine să știți că leafa care vă intră în buzunare lună de lună vine din banii unor oameni care nu câștigă nici 10% din cât primiți dumneavoastră ca să mințiți și să îi jefuiți pe nemțeni?

Dumneavoastră, domnilor pesediști, domnule Vasilică Harpa, domnule Vlad Angheluță, confundați județul Neamț cu propria moșie, împărțiți banii după cum credeți de cuviință și cereți cu îndrăzneală de la oameni, deși nu le oferiți nimic la schimb. Cât credeți că vom mai tolera această bătaie de joc? Cum este posibil să ceri majorarea prețurilor la apă, în județul Neamț, al patrulea județ din țară cu cele mai mari prețuri la apă, în condițiile în care compania de apă este falimentară, pierde pe rețea 70% din apa care ar trebui să ajungă la oameni, a ratat un proiect uriaș și a privat 42 de localități de servicii decente de furnizare a apei curente, ca apoi directorul impus de PSD Neamț să își dubleze salariul până la suma de 7000 de euro lunar? Dacă noi, restul nemțenilor nu facem doi bani pentru dumneavoastră, domnule Harpa, târgnemțenii care v-au votat, care sunt concitadinii dumneavoastră, ce vină au? Cât respect le purtați acestor oameni cărora le cereți cu nesaț bani din buzunar, ca să vă acoperiți lefele grase?

Ați întrecut orice limită, v-ați bătut joc de oameni și de acest județ. PNL Neamț condamnă cu fermitate propunerea făcută de APASERV și PSD Neamț de scumpire a serviciilor de apă și canalizare, o nouă umilință pe care PSD le-o aduce târgnemțenilor. Grupul Consilierilor Locali PNL Târgu Neamț

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.