PSD Neamţ şi APA SERV bagă iar mâna în buzunarele nemţenilor! De această dată 300.000 euro!

Comunicat de presă PNL Neamț: PSD Neamţ şi APA SERV bagă iar mâna în buzunarele nemţenilor! De această dată este vorba de 300.000 euro pe care Consiliul Judeţean condus de PSD Neamţ vrea să îi dea către Compania Judeţeană APA SERV S.A. condusă tot de un pesedist!

Concret, în baza unui proiect de hotărâre iniţiat de preşedintele CJ Neamţ, Ion Asaftei (reprezentant al PSD Neamţ), se propune acordarea unui ajutor de minimis în valoare de aproape 1,5 milioane lei (300.000 euro) companiei APA SERV condusă de pesedistul Vlad Angheluţă, susţinut în funcţie de bunul său prieten şi preşedinte al PSD Neamţ, Daniel Vasilică Harpa.

Cei 300.000 de euro luaţi din banii nemţenilor vor merge pentru plata unor rate bancare. Acelaşi lucru s-a întâmplat în urmă cu trei ani când APA SERV a mai primit un ajutor de minimis în valoare de 200.000 euro!

În tot acest timp, directorul Vlad Angheluţă primeşte lunar un salariu de 7.000 euro, salariu pe care şi l-a majorat singur!

Ce „merite” are directorul general al APA SERV Vlad Angheluţă ca să încaseze mii de euro lunar, în afară de cel de a fi prietenul preşedintelui PSD Neamţ?

  • APA SERV a ratat proiectul POIM cu fonduri nerambursabile în valoare de 300.000.000 euro!
  • Nemţenii plătesc între cele mai scumpe preţuri la apa şi canalizare din România!
  • În fiecare zi sunt zeci de anunţuri de întrerupere a furnizării apei! La Roman şi Târgu-Neamţ există o adevărată criză a apei pentru că serviciul este întrerupt zile în şir!
  • Municipiul Roman a hotărât să demareze procedurile pentru a renunţa la contractul cu APA SERV, urmând să încheie un contract cu APA VITAL Iaşi!

Grupul consilierilor PNL Neamţ se va opune acestui proiect de hotărâre prin care alte sute de mii de euro luate cu japca din buzunarele nemţenilor se duc într-o gaură neagră, într-un sac fără fund al companiei APA SERV patronată de PSD Neamţ!

Cerem şi pe această cale retragerea de pe ordinea de zi a şedinţei CJ Neamţ a proiectului de hotărâre şi demiterea de îndată a directorului general al Companiei APA SERV S.A.

I.C. (sursa foto- PNL)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.