La PNL Neamt s-a taiat in carne vie astazi (22 iunie), într-o sedinta de Birou Politic Judetean, unde s-a hotărât în unanimitate dizolvarea Organizației PNL din comuna Văleni și retragerea sprijinului politic pentru primarul comunei Văleni, Gheorghe Murariu.

Aceste decizii vin pe fondul rezultatelor mediocre obținute de organizația PNL Văleni la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, se arata intr-un comunicat de presa al PNL Neamt.

Primarul comunei Valeni nu a contestat decizia sefilor lui politici, ba chiar a acceptat-o si si-a cerut scuze fata de colegii liberali pentru rezultatele slabe obtinute la europarlamentare in comuna pe care o pastoreste. “Am participat astăzi la ședința BPJ a PNL Neamț și am luat act atât de retragerea sprijinului politic în ceea ce mă privește, cât și de hotărârea de dizolvare a organizației locale. Sunt de acord cu cele două decizii și îmi asum împreună cu echipa, rezultatele slabe obținute de Organizația Văleni la alegerile europarlamentare. Consider că responsabil de aceste rezultate sunt eu în calitate de Președinte al Organizației PNL Văleni.

Imi cer scuze față de colegii liberali și în mod deosebit față de Președintele PNL Neamț- dl. deputat Mugur Cozmanciuc pentru acțiunile politice greșite care au dus la pierderea alegerilor din  26 mai 2019.

Chiar dacă Organizația Văleni a fost dizolvată, iar mie prsonal mi-a fost retras sprijinul politic, îmi doresc și îmi asum ca pe viitor să fac în continuare parte din echipa liberală și cred cu tărie că printr-o implicare serioasă atât personală, cât și a echipei de consilieri vom câștiga detașat alegerile viitoare.

Sunt o persoană profund atașată la valorile de dreapta și voi face tot ceea ce îmi stă în puteri ca Partidul Național Liberal să fie pe primul loc în opțiunile locuitorilor din comuna Văleni, atât la alegerile prezidențiale unde o spun clar și răspicat că susținerea mea este pentru Klaus Iohannis, cât și la alegerile locale din 2020.

Potrivit unor surse din partid, daca la urmatoarele alegeri se vor obtine rezultate bune in comuna Valeni, primarul se poate reintoarce in partid.

Tot in sedinta de astazi a Biroului Politic Judetean al PNL Neamt, s-a hotărât în unanimitate si dizolvarea Organizației PNL Mărgineni,  motivele fiind aceleasi ca in cazul comunei Văleni.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.