PNL Piatra- Neamt reactioneaza printr-un comunicat de presa la stirea potrivit careia Liviu Harbuz urmeaza sa se inscrie in PNL Neamt si ulterior sa primeasca o functie, poate chiar cea de presedinte PNL Piatra- Neamt in locul primarului Chitic, cel care are serioase probleme penale.

Raspunsul PNL-istilor este categoric ”NU” si jignitor: ”PNL Piatra- Neamt nu este un tomberon”. Cum in tomberoane se arunca doar gunoiul este lesne de inteles ce vor PNL-istii sa spuna.

Loading...

Comunicat de presa, PNL Piatra- Neamt:

Organizaţia PNL Piatra-Neamţ consideră că acceptarea înscrierii lui Liviu Harbuz în Partidul Naţional Liberal ar fi o greşeală.

Pietrenii nu pot uita prestaţia candidatului PSD la funcţia de primar din campania electorală pentru alegerile locale din anul 2016 şi afirmaţiile denigratoare la adresa oraşului nostru.

Apreciem, Liviu Harbuz, că te-ai gândit la noi, PNL Piatra-Neamţ este o organizaţie deschisă dar nu este tomberonul politicienilor alungaţi de la alte partide.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Cata rautate la PNL-istii, pardon, PDL-istii astia? Sa nu-l primeasca pe domnul Harbuz in PNL, pardon, PDL! Oare au uitat cum PSD s-a facut tomberon pentru cei mai importanti PDListi ai judetului? De ce nu -l ajuta si ei pe Harbuz, acum cand e la nevoie?E tanar, rotund,are voce, relatii, cumetripe la Guvern, si ar putea creste si tomberonul PNL cu un asemenea PSDist gras, nu? Nu-i inteleg.

LĂSAȚI UN MESAJ