Inca un proiect al fostului primar Dragos Chitic a fost finalizat. Este vorba despre refacerea completa a unui pod din cartierul Valeni, cu tot cu amenajarea torentului peste care trece podul. In locul respectiv, de fiecare data cand ploua ceva mai serios, aveau loc inundatii. Proiectul a fost conceput si finantat de fosta administratie Dragos Chitic. La momentul instalarii actualei administratii, lucrarile erau deja incepute. ”Săptămâna aceasta a fost finalizat noul pod peste Pârâul Turcului din cartierul Văleni, lucrare începută în luna iulie 2021. Vechiul pod era grav afectat după inundațiile din vara anului 2019.

Podul are o lungime de 4,5 m, iar lățimea părții carosabile este de 7,8 m, cu două benzi de circulație și trotuare de 1 m pe ambele părți. Pe lângă podul propriu-zis, s-au efectuat lucrări de reabilitare la albie pe ambele părți pe o lungime totală de 56 m. Lucrarea în valoare de 450 000 lei, constând în proiectare și execuție a fost realizată cu fonduri de la bugetul local”, a anuntat Primaria Piatra Neamt.
Vă amintiți de inundațiile din 2019? În zona podul de peste Pârâul Turcului din cartierul Văleni a fost dezastru. Săptămâna aceasta am finalizat noul pod cu două benzi de circulație și trotuare de 1 m pe ambele părți. Pe lângă podul propriu-zis, s-au efectuat lucrări de reabilitare a albiei”, spune si primarul Carabelea, ”uitand” sa mentioneze ca nu are nicio legatura cu acest proiect si ca meritele sunt ale altora. De atlfel, administratia Carabelea nu a inceput niciun proiect, nici macar la nivel de schita pentru Piatra Neamt, in peste un an de mandat, ba chiar din contra, in ultimul an, in Piatra Neamt mai mult s-a desfiintat si s-a dărâmat, fara se puna nimic in loc. Toate ”realizarile” cu care se prezinta actualul primar in fata publicului, sunt in realitate proiecte intocmite si finantate pe timpul vechii administratii.
Ionut CORFU (sursa foto: facebook- Andrei Carabelea)
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.