Grindeanu se spală pe mâini după ce podul din județul Neamț a picat si dă vina pe Arsene. Nici măcar nu a zis că se duce să vadă ce s-a întâmplat, titreaza dcnews.ro

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a intervenit telefonic la Antena 3, la emisiunea News Hour with CNN, după prăbușirea podului dintre localitățile Luțca și Sagna:

Am înțeles că e o anchetă în desfășurare și e foarte bine că se întâmplă această anchetă! Sunt proceduri pe care toată lumea trebuie să le respecte, fie că vorbim de cei care construiesc, care au experți, proiectanți, care își pun semnătura pe astfel de proiecte, chiar și beneficiarii în momentul în care recepționează asemenea lucrări. Știu că acest pod este la Consiliul Județean Neamț și că această anchetă este în desfășurare. Haideți să vedem concluziile! E clar că lucrurile nu au mers cum trebuie acolo“, a spus Sorin Grindeanu.

Dar, totuși, din partea Ministerului Transporturilor va exista, nu știu, o anchetă, o expertiză măcar, veți trimite pe cineva acolo?“, a întrebat realizatorul Sergiu Cora.

Nu e responsabilitatea Ministerului Transporturilor, așa cum am spus. Acest pod este în administrarea Consiliului Județean. Vorbim de drumuri județene. Ministerul Transporturilor răspunde de drumuri naționale. Nu e la noi“, a spus Sorin Grindeanu la Antena 3, citat de dcnews.ro

Consiliul Județean înțeleg că a cheltuit 8 milioane de lei în această reabilitare. S-a dat drumul circulației fără un proces de recepție a lucrării“, a intervenit jurnalista Cătălina Porumbel.

Vezi și

Felicitări, domnule președinte! Pe podul prăbușit se circula ilegal. Nu fusese făcută recepția

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.