Un prim semn că nemțenii încep să revină spre normal după „arestul” (social și psihologic) COVID 19 este acțiunea culturală care va avea loc vineri după amiază la Bicaz, de la ora 17. În aer liber, lângă Biblioteca Bicaz, unde este un mini-amfiteatru lângă bustul poetului Mihai Eminescu, va avea loc un eveniment multiplex, de tip cenaclu: lansări de carte și recitaluri de muzică folk, anunta vestea.net

Cezar Haiura (Iubire și Zbor), Corina Nica (Gânduri de bine) și Marius Coșerariu (Întâlnire cu mine) sunt cei trei poeți care vor fi „judecați” de jurații evenimentului literar (Mariana Calinescu, Tofan Elena, Ion Asavei).

Interesant este că doi dintre poeții respectivi sunt din structuri ale Ministerului de Interne (Haiura – ISU, Coșerariu – Poliție) iar al treilea, Corina Nica își are soțul (George) din trupele de Jandarmi. Și, de asemenea, George Nica va fi și el pe scena serii, cântând îmrepună cu soția sa.

Momentele muzicale vor fi completate și cu piese interpretate de Grupul EU CRED (Marius Coșerariu, Cristina Marin, Elena Ropotoaie). Evident că iubitorii de gând și suflet vor putea achiziționa la fața locului cărțile autorilor cu autografe cu tot, mai precizeaza sursa citata.

tvmneamt.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.