Odata cu inaugurarea Corpului A din Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt au inceput si problemele. Dr. Ioan Lazar, managerul unitatii sanitare, a declarat ca medicii s-au mutat in cabinetele noi, reamenajate si dotate cu echipamentele medicale cerute, insa au si inceput sa curga reclamatii: ba nu sunt birouri suficiente, ba ca lipsesc piese indispensabile functionarii aparaturii dar nesolicitate initial de doctori si, nu in ultimul rand, nu exista telefoane fixe.

Proiectul nu a prevazut acest detaliu care la prima vedere nu pare sa fie o asa mare tragedie. Dar din centrala spitalului nu se poate face legatura cu biroul de informatii al Policlinicii, unde oamenii se puteau programa pentru analize medicale si pentru consultatii gratuite la anumite cabinete de specialitate in baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Dr. Lazar sustine ca, temporar, pana cand cei de la firma de telefonie fixa vor instala interfata centralei termice si telefoane in cabinetele medicale, toate programarile se fac personal. Cat priveste achizitionarea de mobilier si de componente pentru echipamentele medicale, mai intai trebuie identificata o sursa de finantare. Banii europeni pentru reabilitarea Corpului A din Policlinica au avut destinatie clara, s-au si terminat, asa incat ceea ce nu a fost prevazut initial in proiect iese din discutie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=aSfzTgC6p8k

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.