Poliția Neamț a deschis dosar penal în cazul mamei și copiilor care potrivit Ambulanței Neamț, s-ar fi intoxicat cu jeleuri care ar fi conținut canabis. Conform IPJ Neamț, deocamdată nu se ști sigur ce substanță a provocat starea de rău, fiind necesară mai întâi o expertiză medicală. Jeleurile (,, strawberry cubes,,) ar fi fost aduse din Irlanda de o cunoștință a familiei. ”La data de 17 iunie, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, la o unitate medicală din Roman au fost internate patru persoane, ce manifestau o stare de rău.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12:00, o femeie de 39 de ani, împreună cu trei copii, cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani, ar fi consumat mai multe jeleuri, fabricate în afara țării, ulterior aceștia manifestând o stare de rău și fiind transportați la o unitate medicală, din municipiul Roman.

În cauză polițiștii continuă cercetările, cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

Conform Laurei Trifan, purtător de cuvânt al spitalului Roman, pacienții au spus la spital că au consumat jeleuri cu canabis: ”In ziua de 17 Iunie, in jurul orei 13.10 au fost transportate la CPU Roman 4 persoane intoxicate.

Este vorba de un băiat de 10 ani și 3 paciente de sex feminin de 16, 19 si 37 ani.

Toți erau conștienți dar prezentau tahicardie, grețuri și vărsături.

Din declarațiile pacienților, au consumat jeleuri ce aveau in conținut canabis.

Minorul de 10 ani a fost transferat la Spitalul Sfânta Maria Iasi unde a rămas internat.

Minora de 16 ani a fost dirijat către Secția Pediatrie a SMU Roman, unde a rămas pana dimineata pentru supraveghere medicala de specialitate.

Celelalte doua paciente au rămas , pentru câteva ore, in cadrul CPU pentru supraveghere de specialitate.

Toți 3 având stare generală buna, fiind stabili, au plecat la domiciliu cu recomandare medicala.

Alte detalii AICI:

Mamă și 3 copii dintr-o comună din Neamț, intoxicați cu marijuana. Un copil de 10 ani a fost transferat la un spital din Iași

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.