Politistii locali din Piatra-Neamt au desfasurat controale timp de aproape o luna, la frizerii, coafoare si saloane de tatuaje din oras, se arata intr-o informare de presa. Au fost aplicate sanctiuni si mai multe unitati au fost inchise temporar, fara sa se specifice exact cate.

Comunicat, Politia Locala Piatra- Neamt:

In perioada 13.11 – 10.12.2017, Compartimentul Activitate Comerciala din cadrul Politiei Locale P. Neamt, a organizat si executat o actiune pentru verificarea normelor generale de comert si a serviciilor de piata in frizerii, coafoare si saloane de tatuat de pe raza municipiului P.Neamt, urmarindu-se in special:

– existenta acordului de functionare a societatii;

– afisarea orarului de functionare la loc vizibil si respectarea acestuia;

– verificarea comercializarii produselor inscrise in autorizatia (acordul) de functionare ;

afisarea preturilor;

existenta contractelor de utilitati  intre agentii economici si firmele de salubritate

– existenta produselor cu termenul de valabilitate expirat expuse spre vanzare

            Au fost verificate 132 de unitati de prestari servicii (saloane de tatuat, frizerii coafoare) activitate in urma careia au fost invitate 35 de persoane la sediul Politiei Locale si  au fost aplicate  26 de sanctiuni contraventionale in valoare de 9200 lei in temeiul dispozitiilor O.G. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si s-a dispus masura complementara de suspendare a activitatii pana la intrarea in legalitate.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Mai duceti-va la naiba de comunitari, ba nu va e rușine, a rămas Chitic fara bani ori incercati sa vă justificați și voi existenta? Trebuiți desființați ragaliilor

  2. CINE DRACU MAI SUNT POLITISTII ASTEA SA-MI VERIFICE AFACEREA UN FEL DE DUMNEZEU MAI MARE DECAT FINANTELE SI ITM-UL? EI TREBUIE SA-SI VADA DE ORDINEA PUBLICA NU DE ACTIVITATEA FIRMELOR. EU ZIC CA TREBUIE DESFIINTATI CA SUNT MAI OBRAZNICI DECAT TREBUIE. EI SUNT CIRCULATIE , ITM, FINANTE , SANEPID, ETC. BURICUL PAMANTULUI CA ANALFABETI SI OBRAZNICIE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.