Politistii locali din Piatra- Neamt au dat piept cu doua prostituate, se arata intr-un comunicat al institutiei amintite, intitulat ”POLITIA LOCALA – MASURI IMPOTRIVA ACTIVITATILOR DE PRACTICARE A PROSTITUTIEI”

Nu stim cand s-a intamplat asta (daca ar fi sa ne luam dupa poze, pare ca a fost ieri), pentru ca nu se arata in comunicat si nici cu cat au fost amendate, insa la cat de zambitoare este una dintre ele, suntem convinsi ca s-au speriat de moarte si nu vor mai face niciodata asa ceva, deci cei de la DIICOT pot pleca linistiti in concediu.

Comunicat Politia Locala Piatra- Neamt:

”Politia locala P. Neamt, patrula de Ordine Publica, aflandu-se in desfasurarea activitatilor de patrulare pentru mentinerea ordinii si linistii publice  pe str. Bistritei din municipiul P.Neamt,  a depistat doua persoane de sex feminin, respectiv V.A. si D.M.E, care atrageau alte persoane în vederea practicării de raporturi sexuale in scopul obţinerii de foloase materiale.

Impotriva acestora au fost luate masurile de sanctionare contraventionala, conform dispozitiilor LEGII nr. 61/27 septembrie 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice – republicata.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.