Politistii locali au depistat doi tineri care avea asupra lor pliculete care se presupune ca ar contine droguri de tip etnobotanice, se arata intr-un comunicat de presa. Nu se comunica si masurile care s-au luat, insa putem banui ca cei doi s-au dus linistiti la casele lor si ca la ora asta au aceeasi indeletnicire, pentru ca parlamentarii nostri nu se obosesc sa modifice legislatia extrem de proasta in ceea ce priveste traficul de astfel de substante, de aceea nici macar procurorii DIICOT nu au ce sa le faca celor care se ocupa cu asa ceva.      

”In ziua de 15.07.2017, orele 16.00, agenti ai Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Locale P. Neamt, au depistat din nou in zona cartierului Maratei din municipiul P.NEAMT doi tineri avand asupra lor substante etnobotanice, in persoana numitilor A.P., cu domiciliul in comuna Savinesti  si A.O. cu domiciliul in municipiul P.Neamt, asupra celor doi fiind gasite 5 respectiv 3 pachetele de staniol continand ierburi macinate de provenienta necunoscuta, precum si suma de 300 de lei.

In urma cercetarilor prealabile cei doi au declarat ca au achizitionat respectivele pliculete, pentru consum si vanzare, din zona cartierului Darmanesti,  de la o persoana necunoscuta in varsta de 25-27 ani”, se arata in comunicatul Politiei Locale.

Ionut CORFU   

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

 1. din nou , cei de la politie mint . exista legislatie . substantele nu sunt etnobotanice , sunt substante cu efect psihoactiv .
  persoanele care distribuie , nu doar “etnobotanice ” , sunt cunoscute , pot fi identificate , dar sunt protejate de procurori si politisti . sumele de bani gasite asupra lor demonstreaza ca nu sunt consumatori .
  sumele de bani sunt importante de urmarit , persoanele care ajung la UPU , in urma supradozelor ( verificat cu atentie ) .
  parlamentarii si-au facut datoria , au dat o lege , din cauza politie si parchetului , care nu- si face treaba ( din motive lesne de inteles ) , acea lege nu este aplicata .
  concret , daca politia neaga fenomenul , ani de zile , nu sunt trimise probe , nu sunt identificate substante psihoactive – anexa la lege nu poate fi copletata , asa cum ar fi logic .
  coruptii din politie stiu acest lucru , manipuleaza ordinar opinia publica .
  ar trebui prezentata identitatea pentru a fi instiintati parintii . una din locatii este str. Violetei nr. 2 , bloc O 3 , sc. E – imaginile vorbesc de la sine . dar , spre surprinderea mea , eu am fost amendat , amenintat , de catre politisti .
  de aici si forfota politiei locale , in urma dosarelor ascunse . intrebati la IPJ neamt , data de 20.07.2016 , ce s-a intamplat ? sau 24.08.2016 politia locala si IPJ neamt !strechie ionut , va spune ceva numele ?
  de regula : in zona obor , orion , scoala 12 , darmanesti tic tac , zona bloc 40 – sunt flancati de echipaje de politie , care , bineintels , nu vad nimic . intervin doar daca par probleme – adica sesizeaza cineva , le strica afacerea . ( a se vedea sesizarile cetatenilor si raspunsurile imbecile ale politiei).
  adica , DIICOT, ii crede pe cuvant – in legatura cu persoana necunoscuta ? pana mai ieri , acelasi DIICOT , legat de droguri , spunea ca nu are personal . acum are ?
  tot legat de droguri si de complicitatea politiei : in ziua de 16.09. 2016 , cred , cum au scapat un personaj incatusat , din sediul IPJ neamt ?
  a venit vara . diaspora a venit acasa , are nevoie de bani de concediu , asemeni politistilor , de aici si ofertele promotionale la droguri . copii sunt in vacanta , lasati de izbeliste – raiul derbedeilor .
  la inaintare , de imagine , sunt scosi , in aceleasi zone , aurolacii si drogatii .
  case closed !

  • puteti spune de cate ori ati chemat politia degeaba?? puteti spune de cate ori ati dat declaratii mincinoase ? puteti spune … va rog..de cate ori urlati pe zi la mama dumneavoastra .. care .. are o varsta inaintata? p incercati sa mergeti intai la psihiatru …ati chemai de 10 ori politia.. m-ai chemat la politie ca beam bere in fata blocului .. eu fiind plecat de foarte mult timp .. ai chemat parintii la politie .. ai chemat toti vecinii.. te voi da in judecata .. iti promit eu asta.. ceeea ce faci tu .. draga vames/ granicer … se numeste hartuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.