Politia Locala Piatra Neamt scoate la concurs mai multe posturi, iar din ianuarie, politistii de la Locala vor avea si norma de hrana. Deocamdata, sunt scoase la concurs doar 10 posturi, pentru ordine publica, pentru un jurist si un agent de paza. Cei interesati se pot inscrie pana pe 24 noiembrie. Nu este prima data cand Politia Locala Piatra Neamt are posturi libere, dar de fiecare data examenul s-a amanat din diverse motive desi de inscris s-au inscris foarte multi candidati.

Eugen Pancu – Director Politia Locala Piatra Neamt
“Vom infiinta zece posturi de politisti locali, unul de consilier juridic si unul de agent de paza. Conditile impuse candidatilor sunt sa aiba carnet de conducere, sa fie apti din punct de vedere psihologic si medical, sa aiba aviz de port arma si cazierul juridic sa fie <<curat>>. Din cele zece posturi de politisti locali, noua vor fi pe ordine publica, pentru ca ne intereseaza siguranta cetateanului din Piatra Neamt. Din cele noua posturi, patru-cinci vor fi pentru debutanti si cam jumatate vori fi pentru absolventii de studii superioare. La momentul actual avem 90 de angajati la Politia Locala si din pacate ne desfasuram activitatea doar cu doua masini, din care una este prinsa la permanenta, cu Politia Municipiului cu care avem parteneriatul de a actiona impreuna, prin echipe mixte. Ne descuram foarte greu din punct de vedere al mijloacelor de transport si sper sa se mai schimbe lucrurile in perioada urmatoare, sa putem achizitiona inca vreo masina, mai ales ca ne vom mari numarul de angajati”

Concursul se va desfasura in zilele de 8, 9 si 11 decembrie, vor fi trei probe insa inainte va avea loc o preselectie a dosarelor. Cele trei probe de examen sunt cele ce prevad examenul scris, interviul si proba sportiva, iar o comisie va analiza atat tezele scrise cat si probele sportiva si de interviu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.