Politia Locala a Muncipiului Piatra Neamt recruteaza din nou personal. Este pentru a treia oara cand se scot posturi la concurs, insa concursul este amanat, din motive mai mult sau mai putin birocratice. De aceasta data se cauta opt politisti care sa intregeasca compartimentul de ordine publica si un politist care sa lucreze in compartimentul de Protectie a Mediului. Directorul Eugen Pancu spera ca acest de al treilea concurs, pentru ocuparea posturilor, sa fie cu noroc.

Eugen Pancu – Director Politia Locala Piatra Neamt

”In perioada 23 – 25 februarie se vor desfasura atat probele sportive cat si cele de scrise, iar pe data de 26 februarie vor avea loc probele de interviu. Sunt scoase la concurs 9 posturi, dintre care 5 pentru debutanti. Conditiile de desfasurare a examenelor vor fi afisate la sediul Politiei Locale din Piatra Neamt, iar dosarele se primesc in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului de organizare a concursului pentru ocuparea posturilor, in Monitorul Oficial”

La concursul similar, care ar fi trebuit sa se desfasoare la sfarsitul anului trecut, 36 de candidati si-au depus dosarele. Acestia nu si le-au retras insa vor trebui sa le reactualizeze. In plus, conducerea Politiei Locale a municipiului Piatra Neamt se asteapta ca numarul dosarelor sa fie mult mai mare dat fiind faptul ca pe langa cele 36 de dosare ramase de anul trecut, vor aparea noi amatori care ravnesc la un post in cadrul institutiei amintite. Mai mult, directorul pancu spune ca odata cu ocuparea celor 9 posturi, schema de personal ar fi ”umpluta” in proportie de 95%, conform legilor in vigoare, si ar mai fi nevoie de mijloace de transport specifice, in conditiile in care cele doua masi existente in cadrul Politiei Locale Piatra Neamt nu mai fac fata, atat din punct de vedere ”fizic”, cat si din punct de vedere al numarului acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.