Treizecisinoua de candidati se vor bate zilele acestea pentru noua posturi in cadrul Politiei Locale a municipiului Piatra Neamt. Luni avut loc selectia dosarelor, 41 la numar in total, iar in urma verificarilor si analizei exacte a acestora, doua au fost respinse. Urmeaza ca aspirantii la posturile scoase la concurs, in interiorul institutiei care vegheaza la linistea cetatenilor municipiului resedinta de judet, sa se intreaca in continuare in trei probe ce se vor desfasura pana la sfarsitul acestei luni.

Eugen Pancu – Director Politia Locala Piatra Neamt

”In cursul zilei de 9 februarie a avut loc analiza dosarelor, iar ieri candidatii ale caror dosare au fost respinse au avut posibilitatea de a depune contestatii. Pe data de 23 februarie va avea loc proba sportiva, pe 24 se va desfasura proba scrisa a examenului pentru ocuparea posturilor, iar pe data de 25 va avea loc proba de interviu. Pe 25 februarie se vor putea depune contestatiile pentru proba scrisa, in cazul in care vor fi candidati nemultumiti de rezultatele obtinute. Este vorba despre 9 posturi, la Politia Locala a muncipiului Piatra Neamt, opt in cadrul Biroului de Ordine si Siguranta Publica si unul la Biroul de Protectia Mediului”

Concursul pentru ocuparea acestor posturi se desfasoara in cursul acestei luni, dupa ce a fost amanat de doua ori din motive tehnice. Chiar asa, atat conducerea institutiei in cauza, cat si edilii de la Piatra Neamt spun ca tot ar mai fi nevoie de politisti locali pentru a acoperi volumul de munca ce il presupune o astfel de entitate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.