Politia Neamt recomanda cetatenilor sa respecte distantarea fizica: ”Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”, este apelul facut de IPJ Neamt, intr-un comunicat de presa remis astazi, 6 februarie.

Conform comunicatului, in 24 de ore au fost amendati 84 de cetateni ”Au fost organizate 18 acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate, în special, restaurante și localuri publice, fastfood-uri, piețe, târguri, mall-uri precum și mijloace de transport în comun, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de Covid-19.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 59 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 65 de mijloace de transport și au fost legitimate peste 1.400 de persoane.

Echipele de control au depistat 84 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, totodată fiind aplicate 19 sancțiuni contravenționale pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 8.500 de lei.

Daca pentru cetatenii simpli amenzile curg, cu partidele politice, politistii sunt extrem de ingaduitori, asa cum s-a intamplat si in cazul PSD Neamt, unde s-a aplicat un simplu avertisment, dupa o conferinta de presa la care 5 persoane s-au inghesuit umar la umar la o singura masa.Sanctiunea extrem de blanda, a fost aplicata dupa o luna de zile. Detalii, AICI:

Frăție PSD- IPJ Neamț. Amenzile sunt doar pentru fraieri

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.