Începând de astăzi, Poliția Neamț s-a mutat din sediul provizoriu de la Liceul de Chimie și și-a reluat activitatea în sediul renovat de lângă stadionul din Piatra Neamț.

Vă informăm că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ îşi va desfăşura activitatea în sediul situat pe strada Eroilor, nr. 16, în municipiul Piatra Neamţ.

Reamintim că, începând cu data de 1 iulie 2021, s-au desfășurat lucrări de eficientizare energetică şi modernizare a clădirii, în contextul implementării la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a proiectului finanţat din fonduri europene nerambursabile cu titlul _Reabilitare termică în vederea creșterii eficienței energetice şi modernizare spaţii de lucru la I.P.J. Neamț pentru corpurile de clădiri C1, C2 și C6 şi la U.M. 0819 Piatra – Neamț pentru corpurile de clădiri C1 și C2_, în parteneriat cu U.M. 0807 Iasi.

Proiectul a fost finanțat atât din fonduri externe nerambursabile, prin POR 2014-2020, cât și din fonduri de la bugetul de stat”, a anunțat IPJ Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.