Loganul din imagini, folosit de politistii din Roman, abia fusese reparat. Astazi, a ajuns in curtea institutiei la remorca dupa ce a cedat amreiajul, sustine politistul Ioan Canarau, cel care a filmat si comenteaza video-ul. Canarau este cel care in urma cu aproximativ o luna a refuzat sa mai plece in patrulare cu masinile vechi si extrem de uzate, cu defectiuni grave la sistemele de franare si directie. Iata ca dupa ce una dintre ele, imediat dupa ce a trecut printr-o reparatie capitala, a ajuns sa fie tractata pe strazile din Roman. Astfel de imagini au mai fost surprinse tot la Roman, nu cu mult timp in urma, insa se pare ca nimeni nu vrea sa rezolve problema care este generalizata la nivelul judetului Neamt.

Astazi, autospeciala, sicriul pe roti, 24975, din dotarea Biroului de Ordine Publica al Politiei Mun. Roman s-a stricat in mers, intr-o intersectie, desi, cu cateva zile in urma, spun cei din inspectorat, a fost reparata si a primit avizul pentru a circula pe drumurile publice.
Vietile politistilor si ale pasagerilor transportati cu astfel de masini nu inseamna nimic pentru unii sefi, eventual cateva cifre intr-o statistica a mortii.
Cerem tragerea la raspundere disciplinara sau penala a celor care planifica in patrulare, pe un schimb, o singura patrula de politie pedestra, in timp ce masinile noi sunt tinute in garaj si folosite doar la tractarea celor vechi sau la expozitiile prilejuite de sarbatorirea Zilei Politiei Romane”, declara politistul Canarau Ioan, vicepresedinte al Sindicatului politistilor Europol.

Loading...

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.