Politia rutiera a instituit un punct fix de control, la podul de la Girov, de pe drumul national dintre Piatra Neamt si Roman, a declarat pentru tvmneamt, purtatorul de cuvant al IPJ Neamt. Pe pod au fost impuse noi restrictii de circulatie, acesta fiind intr-o stare avansata de degradare. De miercuri, pe pod este interzis accesul masinilor cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone si s-a redus limita de viteza la 30km/h.

Incepand tot de miercuri, s-a facut un punct fix de politie rutiera in zona, pentru a informa si pentru opri soferii masinilor cu greutate mai mare de 7,5 tone, sa treaca peste pod. Pana astazi, s-au aplicat 17 sanctiuni pentru nerespectarea restrictiilor de tonaj, toate sub formă de avertisment. Punctul fix de politie rutiera va ramane activ si in weekend si este posibil sa functioneze si saptamana viitoare, a mai precizat Georgiana Pușcașu- IPJ Neamt.

Conform unei declaratii de ultima ora făcută de prefectul Adrian Niță pentru tvmneamt, podul nu va fi închis complet circulatiei rutiere. Ieri a fost inspectat de experti la solicitarea prefectului si s-a ajuns la concluzia ca nu este necesara la acest moment, interzicerea traficului rutier. Prefectul Niță a mai precizat ca va reveni cu detalii dupa sedinta de Comitet pentru Situatii de Urgenta, convocata astazi pe acest subiect.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.