Actualizare- 6 martie: Aproape 70 de amenzi de circulație aplicate în Piatra Neamț în 2 ore

Stirea initiala: În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț desfășoară o acțiune, în municipiul Piatra Neamț, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, transmite IPJ Neamt. ”Se acționează pe principalele căi rutiere de intrare/ieșire din localități, zonele pretabile de manifestare a comportamentului agresiv în trafic și punctele cu risc rutier.

În ceea ce privește riscul rutier, în perioada 1 ianuarie – 4 aprilie 2022, în municipiul Piatra Neamț s-au produs 16 accidente de circulație, soldate cu o persoană decedată, 3 rănite grav și 14 rănite ușor.

Neacordarea de prioritate pietonilor, abaterile săvârșite de pietoni, nerespectarea semnificaţiei culorii semaforului electric sau viteza neadaptată la condițiile de drum reprezintă principalele cauze generatoare de evenimente rutiere în Piatra Neamț”, se arata intr-o informare a Politiei Neamt.

I.C.

1 COMENTARIU

  1. Sper ca domnii polițiști să observe și mașinile parcate la 2 cm de trecerile de pietoni (la intersecția străzii Alexandru cel Bun cu strada M Sadoveanu, sunt frecvent parcate mașini. Uneori, chiar pe trecere.) Și e doar un exemplu. La fel, în fața Poștei, lângă liceul Hogaș, nu mai știi dacă e stradă sau parcare. De la prima oră, mașini peste tot. Nimeni nu vede.
    Sper, de asemenea, să-i observe și pe mai tinerii pietoni, tupeiști nevoie mare, care traversează adesea fără să se asigure, dar cu nasul în telefon și cu căștile pe urechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.