Politia Neamt s-a autosesizat dupa conferinta de presa de ieri de la sediul PSD Piatra Neamt, unde 4 consilieri locali si senatorul Razvan Cuc s-au inghesuit la o masa in fata ”colaboratorilor din presa” (la conferinta a fost invitata doar presa agreata), fara sa respecte distanta de minimum 1,5 metri, ca masura de prevenire a raspandirii coronavirus.

Sancțiunea prevăzută de Legea 55/2020 este cuprinsă între 500 și 2500 de lei, inclusiv avertisment”, a transmis IPJ Neamt pentru tvmneamt.ro.

Astazi, 14 ianuarie, urma ca politistii sa faca verificari si sa constate daca s-a incalcat legea, desi imaginile sunt mai mult decat graitoare.

Daca pentru nemtenii de rand, sanctiunile sunt aplicate pe loc atunci cand sunt depistati fara masca sau cand nu pastreaza distantarea, in cazul PSD Piatra Neamt, la 24 de ore dupa ce imaginile au fost facute publice, abia incep verificarile si cine stie cand, vor fi aplicate si sanctiuni, daca vor fi aplicate. Dar autoritatile nemtene aplica legea cu dubla masura si in cazul lui Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt. Acesta a distribuit materiale de propaganda electorala pe 5 decembrie 2020, cu o zi inainte de alegeri, deci contrar legii, insa nu a fost sanctionat nici astazi, dupa mai bine de o luna de zile, pe motiv ca politistii inca fac verificari, dupa cum a declarat pentru tvmneamt.ro, purtatorul de cuvant IPJ Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.