Politia Neamt s-a autosesizat dupa dezvaluirile tvmneamt.ro, din articolul Scandalos! Cu soția suspectă de coronavirus, directorul spitalului județean face naveta între două spitale, si a demarat o ancheta, a declarat astazi Georgiana Moșu, purtator de cuvant IPJ Neamt.

Potrivit unei publicatii online, o echipa de politisti s-a deplasat astazi la spitalul din Targu Neamt de unde a ridicat documente si imagini de pe camerele de surpaveghere. ”Toate actele oficiale ale spitalului au fost retrase de către poliţie pe bază proces verbal. Au fost retrase de către poliţie, registrele şi filmările video”, a declarat dr. Alexandru Pătraşcu, managerul spitalului, pentru publicatia online (amanunte aici).

Politistii vor verifica daca s-au comis fapte penale sau doar contraventii, dupa ce numele sotiei medicului Florin Apostoae a aparut in registrul de consultatii de la Camera de Garda, documentul fiind publicat de tvmneamt.ro. Sotia medicului figureaza in evidentele spitalului ca ar fi primit o reteta cu tratament pentru Covid 19 pe data de 3 aprilie, iar dupa dezvaluirile tvmneamt.ro, medicul a recunoscut ca a fost chiar el cel care ar fi facut consultatia si ca ar fi prescris tratamentul preventiv, pentru ca sotia ar fi prezentat semnele unei viroze respiratorii. Sursele tvmneamt.ro sustin insa, ca datele din registru ar fi fost completate fara ca pacienta sa fie prezenta, iar reteta ar fi fost eliberata ilegal.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.