Adrian Alui Gheorghe a fost demis de la conducerea Bilbiotecii Judetene G.T. Kirileanu. Anuntul oficial a fost publicat astazi pe site-ul CJ Neamt, dupa ce s-a analizat contestatia facuta de acesta.

El face parte dintr-un lot de trei oameni de cultura ”executati” in cadrul a ceea ce seamana mai mult cu o epurare politica, aceasta fiind comandata din anumite interese pe care le vom dezvalui zilele urmatoare. Tot atunci vom vedea si ce nod in papura i-a gasit lui Alui Gheorghe, Laurentiu Dulama, vicepresedinte CJ Neamt, care a facut parte din comisia de evaluare.

Alui Gheorghe a primit calificativul nesatisfacator, fiind notat cu 6,89 la evaluarea anuala, nota de trecere fiind 7. El contestase rezultatul evaluarii, dar din cate se vede, fara succes.

A fost destituit si Liviu Timus, directorului Teatrului Tineretului, acesta refuzand sa mai conteste rezultatele evaluarii. Si Iulian Gherca, directorul Complexului Muzeal Neamt, a trecut prin aceeasi evaluare (executie), obtinand nota 6,47 in conditiile in care anul trecut, la concursul de ocupare a postului, obtinuse 9,65. Si Gherca a facut contestatie, care aproape sigur va fi respinsa.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Porcării, porcării, porcării!
    Dar, în condiţiile în care în România nu există un arbitru onest, iar tu îţi poţi căuta dreptatea doar în faţa şpăgarilor notorii, nu avem alternativă mai bună decât aceea de a ne consola cu faptul că în în alte părţi, împotriva cetăţenilor simpli sunt folosite chiar şi… armele chimice!
    La noi, deci, încă e foarte bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.