Politicanul zilei în Neamt, este Laurentiu Crețu, consilier judetean USR. Acesta a preluat functia recent si anunta ca doneaza prima indemnizatie de consilier judetean, pentru ATI-ul modular pe care Asociatia Daruieste Viata îl construieste in curtea Spitalului Judetean. ”Gesturile mici contează. Luna aceasta am decis să îmi donez prima indemnizație de consilier județean către asociația Dăruiește Viață, cea care construiește secția modulară ATI de la Spitalul Județean Neamț.
Cred în puterea exemplului și în puterea oamenilor. O contribuție mică pentru secția de terapie intensivă poate salva o viață.
Mulțumesc asociației Dăruiește Viață pentru implicarea și altruismul lor. Haideți să ajutăm la finalizarea secției modulare de terapie intensivă din Piatra-Neamț: https://www.daruiesteviata.ro/…/impreuna…/alG838KGo”, transmite Laurentiu Cretu. Acesta aduce si dovada tranzactiei prin a facut donatia de 1.100 de lei:
Gestul consilierului USR ar putea fi un exemplu si pentru ceilalti 34 de consilieri judeteni, dar mai ales pentru presedintele si pentru cei doi vicepresedinti ai CJ Neamt, care au salarii de peste 10.000 de lei. Asta cu atat mai mult, cu cat spitalul este in subordinea CJ Neamt, insa este nevoie sa vina ONG-uri sa faca investitii din bani privati pentru pacientii din Neamt, platitori de taxe si impozite.
Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Decât să facă paradă că donează o indemnizatie, mai bine ar da bon fiscal la activitatile pe care le desfășoară la spalatoria auto pe care o patronează. S-ar strânge mult mai mulți bani care ar putea fi folositi in sănătate. Restul e demagogie ieftină.
    P.S. Și dacă n-ar mai ține mașinile pe care le spală pe “Oprirea interzisă”, atunci chiar ar da dovadă că e un om care respectă legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.