Intrebare si totodata un indemn pentru faimosii politicieni din Piatra- Neamt si pentru cei la fel de faimosi de la CJ Neamt: Un blat pentru strada Izvoare din Piatra- Neamt, se poate face? Adica un blat din ala cum faceti cand e vorba de majoritati prin consilii. Sau un blat din ala cum faceti voi la alegeri cand va dati mana pe sub masa ca sa scoateti un deputat sau un senator, ceva de genul da-mi si tu, iti dau si eu, o scoatem noi la capat. Ori un blat cum faceti cand puneti directori, directorasi, cand numiti CA-uri prin societati, scoli, spitale, ca sa manance si gura lor si a voastra ceva si sa aiba si partidul bani.

Se poate face un blat si pentru strada Izvoare in timpul vietii noastre? Se poate sa va dati mana asa cum faceti cand e vorba de spagi si interese de grup ori personale indiferent de culoare politica?. Acolo nu e tot Smartcity? Programul PNL ”Piatra- Neamt 2020” nu e si pentru platitorii de taxe si impozite care merg pe strada Izvoare? PSD nu ”indrazneste sa creada” ca strada aia nu a mai fost reparata de vreo 15 ani?

Loading...

Nu de alta, dar cliseele ale cu ”strada e la CJ, nu stim, n-am vazut, este un proiect”, bla, bla, nu intereseaza pe nimeni. Cetatenii platesc taxe si impozite pentru administratie, nu pentru vaicareli pe facebook si pe site-uri de propaganda.

Asa arăta astazi (28 martie) strada Izvoare din orasul statiune turistica, Piatra- Neamt:

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Nesimtirea este maxima in cazul asta . Pe site ul Domnule primar .ro raspund invariabil ca nu e treaba lor si ca e drum judetean .
    Cat de bugetar fara respect sa fii sa dai asemenea raspuns cata vreme strada de la linia ferata a Batalionului 634 Infanterie Petrodava care incepe la intersectia cu strada Gara Veche se numeste Izvoare si e prinsa in nomenclatorul strazilor din Municipiul Piatra Neamt ?
    O resedinta de judet chipurile !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.