Când toți fug de pericol, noi fugim înspre pericol”, este motto-ul după care s-a ghidat și astăzi, un polițist, luptător de la SAS (Serviciul pentru Acțiuni Speciale- IPJ Neamț), sau de la mascați, cum mai sunt cunoscuți cei care intervin când pericolul este cel mai mare. Polițistul în cauză (foto jos- din cauza Serviciului în care activează, nu i se poate face public numele și nici fața), deși se afla în timpul liber, a fost printre primii care au intervenit la incendiul devastator de la Alexandru cel Bun. Până la sosirea pompierilor, acesta a reușit să salveze animalele de companie ale familiei lovite de necaz, dar și mai multe bunuri, printre care motociclete și autoturisme, reușind totodată, să înlesnească intervenția pompierilor care erau pe drum.

În jurul orei 15:00, colegul nostru, luptător la SAS Neamț, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal, pe DN 15, pe raza satului Bistrița, a observat un fum puternic și flăcări la un imobil.

Fără ezitare, a oprit și a evaluat situația. În fața imobilului se afla o femeie, care i-a spus că în interior se află câteva animăluțe, câțiva căței.

Împreună cu ea, a reușit să scoată cățeii și să-i pună într-un vehicul, asigurându-se astfel că aceștia sunt în siguranță.

Apoi, a îndepărtat două motociclete și mai multe mașini care se aflau în interiorul curții și în fața porții, pentru a facilita accesul pompierilor.

Datorită intervenției rapide și curajoase, pericolul a fost redus considerabil.

Când toți fug de pericol, noi fugim înspre pericol,, este motto-ul luptătorilor SAS din Neamț.

Din motive lesne de înțeles, nu putem dezvălui numele lui dar dorim să îi mulțumim din suflet pentru curajul de care a dat dovadă.

Dar, vă putem spune cu siguranță că sub uniforma de luptător, se află de multe ori spiritul unui supererou”, a transmis IPJ Neamț.

Vezi și:

Incendiu violent la Alexandru cel Bun. Au luat foc două case

I.C. (sursa foto- IPJ Neamț)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.