În perioada 21- 24 septembrie a.c., la Târgu Jiu s-a desfășurat Campionatul de Atletism şi Cros al Ministerul Afacerilor Interne, ediția 2021. Doi participanți, din cadrul I.P.J. Neamț au urcat pe treapta a treia a podiumului deși au fost la prima participare.

Acest campionat  a fost organizat de Centrul Cultural al M.A.I., iar la competiție au participat peste 200 de cadre, din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne.

La probele de atletism și cros au participat 3 sportivi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Locul III, la proba de 800 de metri a fost câștigat de agent principal de poliție Pușcașu Georgiana din cadru Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. De asemenea, acesta a câștigat locul IV  la crosul de 2.000 de metri.

Totodată locul III, la proba de atletism- săritura în lungime a fost câștigat de agent principal de poliție Arusoaiei Andreea Ștefania din cadru Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Agent principal de poliție Leonte Denis din cadru Inspectoratului de Poliție Județean Neamț nu a reușit să ocupe un loc pe podium, dar promite să se antreneze temeinic pentru viitoarea competiție.

Colegii noștrii sunt pasionați de atletism pe care îl practică în timpul liber, fiind la prima participare de acest gen.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.